trollyyoutuber
Öğrenci
3 yıldır Türk Telekom kullanıyorum paketi 4.5G'ye geçirmediler berbatlar
Lanet olsun Türk Telekom
Lanet olsun Türk Telekom
Ben memnunum :d3 yıldır Türk Telekom kullanıyorum paketi 4.5G'ye geçirmediler berbatlar
Lanet olsun Türk Telekom
Turkcell'den sonra çok yavaş bir internetle kalırsınız. Turkcell çok daha hızlı internet veriyor. Ayrıca upload ve ping'de rakipsizTurktelekom cekimi nasil 4g de ben turkcellden gecmeyi planliyorum turkcell cok yiteliyor
Turktelekom cekimi nasil 4g de ben turkcellden gecmeyi planliyorum turkcell cok yiteliyor
Turkcell'den sonra çok yavaş bir internetle kalırsınız. Turkcell çok daha hızlı internet veriyor. Ayrıca upload ve ping'de rakipsiz
Turkcell'den sonra yavaş geliyor ama bir süre sonra alışılıyor paketleri bol olduğu için geçtim zaten
Bulunduğunuz yerdeki telekom kullanıcılarına sorun bakalım memnunlar mı?Ztn vodafone sinirsiz net paketi var interneti onda kullaniyorum turkcell cok pahali ve interneti pek kullanmiyorum sadece aramalara kullaniyorum turktelekom bulundugum yerde guzel cekerse turktelekoma gececegim
Turkcell'den sonra çok yavaş bir internetle kalırsınız. Turkcell çok daha hızlı internet veriyor. Ayrıca upload ve ping'de rakipsiz
Karşılaştırmada önce bulunduğunuz yerde çekiyor mu ona bakın arkadaşlar.Lütfen bulunduğunuz yerde çekim gücü az olan operatörlerede çöp vesaire demeyelim ayıptır yani. Bulunduğunuz yerde çekim gücü öncelik sonra fiyat politikasına bakmak gerek.
Bu seçenekleri izlerseniz sorunsuz hizmeti kendiniz seçmiş olursunuz.