Omrfaruuukk
Öğrenci
0553 ile başlayan turkcell hattımı başkasının üzerine taşırsam numaram değişir mi? Veya taşıyabilir miyim? Yardımcı olun lütfen.
Başkasının üzerine taşırsam ne demek? anlamadım, kastınız devir ise hattı yeni almadıysanız yaparsınız tabi ama yeni alan kişi vergileri öder. Numaranız değişmez sizin numaranız artık B kişisinin olur.0553 ile başlayan turkcell hattımı başkasının üzerine taşırsam numaram değişir mi? Veya taşıyabilir miyim? Yardımcı olun lütfen.
Hat babamın üzerimde bunu kuzenimin üzerine yapıcam meselaBaşkasının üzerine taşırsam ne demek? anlamadım, kastınız devir ise hattı yeni almadıysanız yaparsınız tabi ama yeni alan kişi vergileri öder. Numaranız değişmez sizin numaranız artık B kişisinin olur.
Babanız ve kuzeniniz bayiye kimlikleri ile giderek devir sözleşmesi imzalayarak devredebilir. Sözleşme falan varsa bayi kontrol eder.Hat babamın üzerimde bunu kuzenimin üzerine yapıcam mesela
Numara değişir mi pekiBabanız ve kuzeniniz bayiye kimlikleri ile giderek devir sözleşmesi imzalayarak devredebilir. Sözleşme falan varsa bayi kontrol eder.
Hayır.Numara değişir mi peki
TeşekkürlerHayır.
yazmıştım değişmez.Numara değişir mi peki