2-3 gün önce Türk Telekom’ un saçma derecede pahalı fiyatları üzerine hattımı değiştirme kararı aldım. Turkcell bayisine girip tarifelere bakmak istedim bayide çalışan işte söyledi kıyaslama yaptı GNÇ kaçmaz 40 GB tarifesini önerdi 120 lira aylık bende dedim öğrenciyim bana pahalı geldi vs. Tam çıkarken seslendi ve sessizce ben sana indirim yapıcam diyip küçük bi kağıda 90 yazdı bende dedim bu fiyattan mı taahhüt vericeksin oda evet çaktırma dedi neyse bende yap ozaman dedim daha sonra bi kaç defa sordum hani bu fiyattan değil mi üstüne basa basa evet dedi sonuç olarak Turkcell ve 40 küsür GB internet 90 lira hattım bugün açıldı taktım kullandım fatura şuan 120 olarak gözüküyor gün içinde bayideki çalışanı arayıp sordum hani böyle böyle demiştin böyle böyle oldu diye akşama kadar düzelir dedi ama hala 120 lira olarak gözüküyor. Gelelim asıl soruya bayi çalışanlarının 12 aylık fatura ücretinde her ay ödenecek tutarda müşteriye göre indirim yapma ayarlama durumu söz konusu mu yapabilirler mi böyle bişi ?