atkaksoy501
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,070
Az önce Türk Telekomdan sms aldım. "ERKEN GELIN AVANTAJI YAKALAYIN! Degerli musterimiz, evde internet kampanya yenileme isleminizi Online Islemler ile evinizin rahatliginda hizlica gerceklestirebilirsiniz. Siz de hemen Online Islemlere ozel "Yuksek Hizda Avantaj Kampanyasina" katilin, avantajli fiyatlari yakalayin! Kampanyanizi yenilemek icin hemen tiklayin!" Mesaj aynen bu şekilde. Merak edip girdim kaç paraya kaç hız veriyormuş benim gibi on yıllardır türk telekom internet kullanıcısına. 100mbps interneti 24 ay taahhütle 185tl'ye verecekmiş! Bu fiyata zaten kötü olan hizmetini kime nasıl satmayı planlıyor aklım almıyor doğrusu. Şu anda hali hazırda superonline 200mbps fiber kullanıcısıyım ve bu internete 150tl veriyorum ben. Zaten kurtulacaktım Türk Telekomdan ancak yine de şu mesaja bir şans vereyim demiştim. Artık bedava verseler de kullanmaya devam etmem... Tavsiye de etmem kimseye. Tüm paket fiyatlarını incelemek isteyen varsa: Online İşlemlere Özel 1 Ay Ücretsiz Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom