Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Her yerde fiber reklamı yapan Türk Telekom bizim orda anca 8 mbps çekiyor o da zorla düne kadar her şey idare ediyordu. Dünden itibaren internet göremedim bilgisayarda kesilip kesilip duruyor aradım dedim ekipler müdahale edecek felan bi de numara aldılar benden numarayı verdim ertesi gün oldu verdiğim numara yerine babamı aramışlar babam da bilmeyince telefondan 1e basmış sorun çözüldü diye felan tekrar aradım bunları anlattım böyle böyle dedim numarayı verdim mesaj geldi ekipler bakıyor felan diye beyler inanır mısınız adamlar sırf net bağlantısını sabit tutmak için internetin hızını 272 kbps bakın 1 mbpsin 10da 2si hız veriyorlar şu an kimi zaman 4096 kbps olarak yükseliyor bu değer eğer bu gerizekalılar tekrardan yarın beni ararlarsa sağlam bir küfür yerler benden gerçi orda çalışan bir adamım suçu yok diyeceksiniz var ordaki çalışan da gerizekalı ekip olarak nerde gerizekalı varsa işe almışlar adama diyom ki bak bağlantı kopuyor felan adam hat değerine bakıyorum diyor hız düşüyor lan gerizekalı niye hız düşürüyorsun biz senle başta 16 mbit diye sözleştik zaten aylık 75 lira alıyorsunuz benden yok böyle bir gerizekalılık adam diyor ki hattınız kaldırmıyor 8 mbps felan daha düne kadar ben mi kaldırıyodum bunu yok böyle bişe çıldırdım o dereceye geldim sözleşme olmasa direk iptal ettirir uğraşmazdım yazık be.