Persona Non GRATA
Öğrenci
Yaa ben şey yaptım arkadaşlar yanlışla türk telekom online islemler üye olcam diye hemen başvur yaptım bir sorun olurmu başımı yakar mı internet bolumunde
Hayir imzalamadik sadece editorlerimiz size geri donis yapacaktir diye bir yazi cikti telefon numarasi olark basvuruda ben kendi telefon numarami verdim
Sakin olun, hiç bir şey olmaz. En fazla başvurunuz için sizi arayıp tasdik etmek isterler. Bu bilgilerle başınız kesinlikle ağırmaz.
Ararlarsa vazgeçtim diyerek kapatınEğer ben o aramaya cevap vermezsem ne olur
Eğer be o aramaya cevap vermezsem bir şey olmaz o zaman yani ararlarsa çalar çalar açmazsam bir şey olmaz yani
Eğer ben o aramaya cevap vermezsem ne olur
Eğer be o aramaya cevap vermezsem bir şey olmaz o zaman yani ararlarsa çalar çalar açmazsam bir şey olmaz yani
Ararlarsa vazgeçtim diyerek kapatın
Rica ederiz ne demek iyi akşamlarCok tesekkur ederim cok sagolun sizin basinizi agrittim iyi aksamlar diliyorum
Aynen işte stres oldum oyuzden buraya konu açtım yardım edebilen olur bana diyeBazen bana da böyle şeyler oluyor böyle mideniz bulanıyor içinizde bir şeyler var gibi oluyor yanıyor falan değil mi? Ayrıca terliyorsunuz.
Peki arkadslar bir soru daha sorabilir miyin ev telefonunu ararlar mi yosa kendi numarami verdigim icin beni mi ararlar