- Reaksiyon puanı
- 442
Evlere kaç mb olarak ulaşabilecek acaba ?
100 megabit hızı superonline'da veriyor sadece "sitelere". Ona benzemesinde. Bizi ilgilendiren de 100 megabit değil, 20 liraya sınırsız 8 megabit. Bu bile hayal.
100 megabite kadardır o ya
Süperonline giresuna da geliyo heralde fiberleri döşüyolar sağda solda, yoksa vardı da altyapıyı mı güçlendiriyolardı acep.
halihazırdaki hızları stabil versin ve kopmaların önüne geçsinde sonra hızlanmaya baksın TTnet denen düzenbazlar..
Ben 2 yıllık sözleşme imzaladım Smile ile, TTNet beni elinden kaçırdı o üzülsün.![]()
TTnet kazığına son diyenlerdensin galiba mod um hayırlısı olsun.![]()
Smile ADLS'in %50 indirim kampanyasından faydalandım ve 9 ay yarı fiyatına 8 Mbite kadar sınırsız pakete geçtim. 9 ay 24.5 TL ödeyeceğim sonra 49 TL.Sayın evowinds smile ile sözleşme imzalaman ttnet ile imzalamandan ne avantaj sağladı sorabilirmiyim acaba? Kullanılan sistemler ttnet sistemleri, hatlar turktelekomun un, arızasını yapan yine turktelekom personeli. Tek fark smile domainı ile çıkmanız ve farklı ip almanız. Herhangi bir arızanız olduğunda smile ile görüşüp onlarda telekoma gönderiyorlar silsile yolu ile hepsi bu
Saygılarımla...
evowinds evet fiyat yönünden olumsuz düşündüğün için sevmiyorsan sana hak veriyorum. Bunu daha öncede açıklamıştım forumda ttnetin fiyatlarını belirleyen kendisi değil btk dır. Diğer firmalar ezilmesin rekabette kalabilsin diye ttnet hariç firmalar en az şu fiyat üzerinden satış yapabilirler diye geçen benzer bir madde var.
Arada ne fark var merak ettim.![]()
Bayi değilim merak etmeyin arkadaşlar...