değil işlemci bir tane transistor yapsak öpüp başımıza koyalım..onuda becerebildiğimizi ne duydum,ne gördüm,ne de okudum.ha unutmadan söyleyim.bir adet core2 duo işlemcide 160 milyon transistor varmış....
değil işlemci bir tane transistor yapsak öpüp başımıza koyalım..onuda becerebildiğimizi ne duydum,ne gördüm,ne de okudum.ha unutmadan söyleyim.bir adet core2 duo işlemcide 160 milyon transistor varmış....
Sadece bu ülkenin mühendisine güvenin yeter gerisi teferruat. Bu konuda en büyük örneğimiz Devrimdir..Pek inanasım gelmiyor ama hayırlısı .
ha ha ha çok komik .devrim denilen ilk türk arabasının bir fiyasko olduğundan haberiniz yok herhalde.aylarca uğraşıp ilk türk arabası yapacağız diye inat ettikten sonra 56 şavrole benzeri bir tenekeden oyuncağı bitirmeyi başardılar ama araba bir türlü yürümedi.ne yapalım edelim de rezil olmayalım, gazetecileri kandıralım diye düşünüp bir çare buldular .a çare ne mi...şu.kusura bakmayın benzin koymayı unutmuşuz.o yüzden yürümüyor....çok komik değilmi...bu büyük bir başarıymış birileri için....Sadece bu ülkenin mühendisine güvenin yeter gerisi teferruat. Bu konuda en büyük örneğimiz Devrimdir..
Merhaba,
Çok güzel de, X86 lisansını ve diğer komut setleri için gereken lisansları Intel'den kaça almayı planlıyorlarmış? O konuda bilgi var mı?
Bir şeyi ya bilim ve sanat için yapın, abartmadan susun oturun. Ya da profesyonel yatırım yapın, milyarlarca YTL hazırlayalım silikon fabrikasından fotolitografi tesislerine kadar kuralım. Ufak şeyleri büyük olay çıkacakmış gibi anlatmayalım.
Belki o zaman kalkınırız.
Güzel günler dilerim.
ha ha ha çok komik .devrim denilen ilk türk arabasının bir fiyasko olduğundan haberiniz yok herhalde.aylarca uğraşıp ilk türk arabası yapacağız diye inat ettikten sonra 56 şavrole benzeri bir tenekeden oyuncağı bitirmeyi başardılar ama araba bir türlü yürümedi.ne yapalım edelim de rezil olmayalım, gazetecileri kandıralım diye düşünüp bir çare buldular .a çare ne mi...şu.kusura bakmayın benzin koymayı unutmuşuz.o yüzden yürümüyor....çok komik değilmi...bu büyük bir başarıymış birileri için....