Türk Kızlarına Has özellikler

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ayyhh bunlar bilmiş olsa kaç yazar :D tiplere bak özentilikten başka birşey değil yaaa yaa ben erkekleri anlamıyorum böle öcüü öcüü tiplerle çıkıyor hiç korkmuyorlar mı acaba ??? :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
malesef kızlarımız böyle eminim arasında olmayanlarda vardır ama bana pek denk gelmemiş :) lisedede öyleydi hayatın ilerleyen bölümlerindede öyle erkeklerin bakış açısından genel olarak kızlar diyebilirz :) :D

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O türbanlıyı görünce şok oldum :^) Oha be kardeşim! >X<

Dün her zamanki gibi evime metroyla gidiyordum. Bir istasyonda durdu 1 kız dikkatimi çekti.. Çünkü imam hatip lisesi öğrencisiydi başı kapalıydı ama metroya bindiğinde başını açtı ve başörtüsünü çantasına koydu.. Bu kıza ne demeli ya da dememeli..

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mekanrock dedi ki:

Dün her zamanki gibi evime metroyla gidiyordum. Bir istasyonda durdu 1 kız dikkatimi çekti.. Çünkü imam hatip lisesi öğrencisiydi başı kapalıydı ama metroya bindiğinde başını açtı ve başörtüsünü çantasına koydu.. Bu kıza ne demeli ya da dememeli..

Bu kıza aile ve diğer baskılar ile zorla başörtüsü taktırılan aslında takmak istemeyen binlerce kızlardan biri diyebilirsin.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
mnyk dedi ki:
mekanrock dedi ki:

Bu kıza aile ve diğer baskılar ile zorla başörtüsü taktırılan aslında takmak istemeyen binlerce kızlardan biri diyebilirsin.

+1

Çok iğrençler