Türk Insanı Kavga Olurken Seyrediyor

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
baştan şunu söylim yeni bir olay değil 6-7 ay geçti ve ne olursa olsun kavga etmeyin .Arkadaşlarımla İstanbula gittik caddede yürürken arkadan geldi 4 kişi geçti biri omuz attı ben laf atmayacaktım sadece dikkat et falan diyecektim yaklaştık adamın cebinde bıçak var belli gitti arkadşaım koşarak kafa attı kavga başladı. 3 tanesi biri 15 yaşlarında biri 50 yaşında öbürü 25 falan sanırsam 3 ü bana girdi öbür adam atletik biraz kaslı o kafaya yere düştü o ikisi boğuşuyordu ben küçük olana vurmadan kenara attım öbürlerinede laf anlatmaya çalışıyorum durun yanlış oldu diye en son mecburen biraz dayak yedik ikimizde adam en son bıçakla tehit ediyor polis geldi falan etrafımızı bir görseniz herkes izliyor sanırsam bıçağı gördüler biride ayırayım yok polisde sanırsam caddeden geçiyordu . en son öyle bitti. Size önerim kavgaya girmeyin o boşver diyip geçin o adam direk bıçağıda çıkartabilirdi ve bir kaza ile sonuçlanabilirdi. kavga etmeyin boşuna yaralanabilirsiniz.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
İzlemelerinin nedeni kendilerinin de suçlu durumuna düşmek istemediklerinden dolayı. Bir de korona virüs de var. O yüzdende karışmayabilirler. Normal bir şey.
Ama asla sinir ve öfke iyi değildir. Sinirli olduğunuzda sinirinizi geçirecek şeyler yapın. Mesela ben muhabbet kuşum ile ilgilenirim veya Tolga Çevik seyrederim ve geçer sinirim. Kavgada hiç iyi bir şey değildir. Sorunlarımızı konuşarak çözmeliyiz. Ağızımız boşuna yok. Hakaret edelim diye de yok.
İyi düşünelim ki kavga etmeden çözelim her şeyi.
Mesela haberlerde kadın cinayetleri maalesef öyle aşırı öfke, sinir ve tartışmadan oluyor. Ama bu hiçte öldürme nedeni değil. Asla öldürme hakkını vermiyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
3 kişi suçsuz yere 8 kişiden dayak yedik izleyip gittiler ya :/.

Ama adamlarda haklı bizim ülkede kavga olunca en çok ayırmaya çalışan dayak yiyor.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ben ömrüm boyunca hiç kavga etmedim sadece ilkokulda 1vs1 atmıştık ama çok büyük bişe değil, arkadaşlarım bana çok kavga edelim beraber canımızın sıkıntısı gecer diyede ben girmiyorum ve diyenlerlede samimli olmuyorum asla ben mantıklı bulmam bu olayi şiddet hiçbir zaman çözüm olmaz

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Ben ömrüm boyunca hiç kavga etmedim sadece ilkokulda 1vs1 atmıştık ama çok büyük bişe değil, arkadaşlarım bana çok kavga edelim beraber canımızın sıkıntısı gecer diyede ben girmiyorum ve diyenlerlede samimli olmuyorum asla ben mantıklı bulmam bu olayi şiddet hiçbir zaman çözüm olmaz
etme zaten benim amacım kavga değildi uyarmaktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 kişi suçsuz yere 8 kişiden dayak yedik izleyip gittiler ya :/.

Ama adamlarda haklı bizim ülkede kavga olunca en çok ayırmaya çalışan dayak yiyor.
maalesef

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Ülkecek gerginiz birini arkadaşları yanındayken ufacık bir uyarsan direk düşünüyor arkadaşlarımın yanında havam gider falan sonra hop kavga.
evet bide ülkenin geneli ya silah ya bıçakla geziyor dayak yesen en fazla burnun falan kırılır fakat vurulursan ya tahtalı köye ya yoğun bakıma

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
evet bide ülkenin geneli ya silah ya bıçakla geziyor dayak yesen en fazla burnun falan kırılır fakat vurulursan ya tahtalı köye ya yoğun bakıma
İşte bu yüzden hızlı koşmalıyız :D

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Yok bilader sen tedbirini almassan başına herşey gelir, babam tüccar bana hep anlatiyor, 200 tl için adam vuranlar var, 100 tl için boğazına bıçak dayiyolar yani demek istediğim insanlarla başedemssiniz, gidiceksin karateye yada tekwandoya kendini savunmayi ogreniceksin, yada korkak gibi bıçak tasican :D