Türk hacker 'Gaga'ladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Almanya'da yaşayan 18 yaşındaki Türk hacker Deniz aralarında Lady Gaga ve Justin Timberlake'in de olduğu 50 yıldızın bilgisayarına giriş yaptı. Yıldızların "çok özel" fotoğraflarıyla şantaj yaparken polis tarafından yakalandı.

041220100309494327509.jpg

* Bilgisayar uzmanı iki hacker'ın pop dünyasına saldığı korku sona erdi. Aralarında Lady Gaga, Justin Timberlake ve Kesha gibi yıldızların da bulunduğu 50'den fazla sanatçının bilgisayarına giren ve bazı gizli fotoğraflarını yayınlayan 17 yaşındaki Deniz ve 23 yaşındaki arkadaşı Chris ile tutuklandı. Almanya'da yaşayan ikilinin bilgisayarında ünlülerin çıplak fotoğrafı bulundu. Deniz'in yıldızlara şantaj yaparak para istediği belirtildi.

* İKİ kişilik ekibin, Amerikalı pop şarkıcılarından para istediği, fakat istediklerini elde edemedikleri belirtildi. Her bilgisayar uzmanının kullanabileceği Trojan virüsüyle saldırı yapan ikilinin yıldızların kredi kartı numarasına, e-posta şifresine ve müziklere de ulaştığı anlaşıldı. İkilinin şuçlarını itiraf ettikleri ve 2011'de duruşmaya çıkacakları belirtildi.

Vatan

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Dünya basınında Türkler hakkında çıkan haberlerin hepsi bu şekilde biri hackerlik yaparak para sızdırmaya çalışır, almanyada biri ailesini katleder, biri amerikada köpeğine tecavüz eder vs. bir tane de dünya basınında bir Türkün yaptığı iyi bir şeyi görmek mümkün olacak mı merak ediyorum doğrusu

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aslanım benim be!!! Ama ben olsam fotograflarını yayınlardım.(Rezillik yaratan fotograflarını tabi)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hayranı olduğunuz sanatçıların ne kadar "akıllı" olduklarına bir bakın, benim çıplak resimlerim olcak ve onları bilgisayarımda depolayacam he?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bari wikileaks'i örnek alsaydı da şu garibanlara bi kıyağı olsaydı :D :D :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yanlış yapmışlar. Ayıptır , günahtır :mrgreen:

ozguryolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bu gibiler değilde aslinda Türkler hakkında abuk subuk konusanlarin sitelerini anında indirien hackerlarmiz var ki bunlarin uzerinde arkadasinda durmak gerk diye dusunuyorum.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Aslında güzel taktik hani :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Dünya basınında Türkler hakkında çıkan haberlerin hepsi bu şekilde biri hackerlik yaparak para sızdırmaya çalışır, almanyada biri ailesini katleder, biri amerikada köpeğine tecavüz eder vs. bir tane de dünya basınında bir Türkün yaptığı iyi bir şeyi görmek mümkün olacak mı merak ediyorum doğrusu
:D:D:D:D nediyon yaa..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Türkler iyi bişi yapınca mezarda bitiyo macerası.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şantaja ne gerek var rahat rhat takılcan hacı hazır gırmısın pcye bak keyfıne kurcala :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türk hacker Lady Gaga'dan neden özür diledi?

i.php

Alman gazetesi Bild'in haberine göre, Deniz A bu sanatçılardan Lady Gaga'ya gönderdiği mektupta, "Yaptığımdan utanç duyuyorum. Sonuçlarını düşünemedim." sözlerine yer verdi.

Kendini DJ Stolen ismiyle tanıtan Deniz A'nın, Lady Gaga'nın yanı sıra, Justin Timberlake, Kesha ve Kelly Clarkson gibi sanatçıların yakınlarının bilgisayarlarına sızmayı başardığı belirtiliyor.

Deniz A bu yolla elde ettiği sanatçıların yeni şarkılarını internet üzerinden satmaya çalışırken yakalanmıştı.

Ayrıca 23 yaşındaki bir arkadaşıyla birlikte, Kesha'nın son derece özel fotoğraflarını web sitelerinde yayınlamışlardı.

Hakkında henüz dava açılmayan Deniz A ile ilgili soruşturma Duisburg kentinde sürüyor.

Avukatı, müvekkilinin yıldızların hayatına bilgisayar korsanlığı ile girmenin cazibesine kapıldığını ve bunun bir hata olduğunun bilincinde olduğunu dile getirdi.

Lady Gaga'ya mektubunda yaptığının hata olduğunu anladığını dile getiren Deniz A da, "Başını ağrıttığım herkesten özür diliyorum" dedi.

Medyafaresi

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Haha anladı alacağı cezayı özür dileyerek yırtacağını sanıyor. Özür istemeden yapılan bir yanlışta dilenir ama isteyerek yapılan hatanın herhangi bir özrü olmaz. 'Özür' kelimesinin anlam yapısına da aykırı. Ben Lady GaGa'nın yerinde olsam en ağır cezayı almasını sağlarım.