- TuningMert İle Röportaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Şimdi bana kızmı,arabamı diye sorusuna verdiği araba cevabı,senin hoşuna gitti yani...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yürü be Mert hocam güzel röportaj olmuş :D

Bas gaza hadi bas gaza :D :D

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sıradan bir gecede o gürütü ne ya bittim egsoz sesine oof of olmadı bizim böel sesimiz :D
mert abimizide tanımıs olduk böylece =)

son videodada araya 8-10 tır girer ebe adam beklemiştir oraya yüzünüze bakamaz bi daha :D

sonsamuraii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam videolar fena ama sölememe bile gerek yok biliyosundur aracını turbolarsan camaroda kalmaz :D

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
başarılar dilerim dikkatli ol bakalım

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Çok teşekkürler arkadaşlar,son samuraii yakında araca Supercharger takılma olayı olabilir,bunuda belirteyim :)

sonsamuraii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler arkadaşlar,son samuraii yakında araca Supercharger takılma olayı olabilir,bunuda belirteyim :)

ileri bi zamanda type-R ı bu halde görebiliriz heralde:D

http://www.youtube.com/watch?v=CE81KC7Ebfw bu videodaki integra ii dayandı.İlk yarışta geçildi, ikinci kalkışta nası olduysa integra geçti ama 3.cüde düz type-r aldı ama integra motoru orda bıraktı:D
http://www.youtube.com/watch?v=9similBox4A bakma bu videoda siyah integranın önde olduğuna aragaz patlatıp geçio:D

iki videoyuda ben çektim.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
sonsamuraii,o Type-R gerçekten yüklü :) Sahibi ile tanışmak isterdim.Hakanım sağol asıl sen çok yaşa :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hocam sana yakında arabaların hızı yetersiz gelir sen uçakda alırsın :mrgreen: Ne gerek var supercharger'a yaw :wassat: ama arabanın tekerlerini yerden kesmek gibi bi niyetin varsa taktır tabi :mrgreen: de zaten 260 yapıyo daha fazlası tehlikeli değilmi 260 normalmiş gibi :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Geçen ay ziyaret etiğim arkadaşımla istanbul'da bmw m5 ile 7.vitesde 330'u gördükten sonra anladımki 260'lar yalan :D

dsc3234sk2.jpg

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Merak etme Rapchy bende işaretli alana dayamazsam ibreyi :D Başarıcaz bunu merak etme kapak olacak o zengin evlatlarına :D Çok yakında :D

euroctrdashte2.jpg

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
İnanıyorum sana güvenim sonsuz hocam yaparsın sen :) Tersine bile çevirirsin o ibreyi :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Kadına etek,erkeğe VTEC yakışır.Bırak sen BMW yi bilmemneyi hikaye onlar.Vtec o ibreyi etrafında 2 kez döndürür üstüne 3 kez tersine döndürür :D (Ne dedim ben ya :D )

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Senin arabada vites arası turboda warmı pısssst diye ses cıkarıyorya:D şimdi bi astra gectide ordan aklıma geldi

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hayır.Ayrıca o duyduğun ses sadece Blow-Off'dan ibaret.Turbo Dizel Astra'ya takmıştır blow off u çufçuf yaptırıp duruyodur :D 100 milyonluk parça.Hava çıkışına takılıyor çıkan havayı ses yaparak dışarı atıyor :D Ondan ibaret.Apaçi diyoruz biz onlara :D Bu arada aklıma ne geldi.Ben bir aralar ölmüştüm akradaşlar biliyormusunuz? :D

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/5428-tuningmerti-kaybettik.html

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Evet o başlıkta yazılanların hepsi ayrı birer komedi.Hatırladıkça girer bi bakarım oraya :) Neşemi yerime getirir :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Geçen ay ziyaret etiğim arkadaşımla istanbul'da bmw m5 ile 7.vitesde 330'u gördükten sonra anladımki 260'lar yalan :D

dsc3234sk2.jpg

Affınıza sığınarak yuuuuhh diyorum başkada bişey demiyorum :surprised::surprised::D

Abiii lütfen dikkat et yaaa

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benim merak ettiğim bu 330'u istanbulda hangi otoyolda yaptınız?Ben daha 200'ü geçemedim.200 Yaklaşınca ibre en fazla 10 saniye daha gidiyorum.ya viraj çıkıyor yada dengesiz şerit değiştiren sürücülerden korkuyorum.Heleki sapaklarda filan,adam sapağı kaçırmamak için aniden sol şeritten sağa doğru sinyal bile veremeden kayıyor?

Gerçekten çok merak ettim?

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
rahmetli babam 25 senelik söfor-operatordü.İş makinaları,uzun araç kullanımında uzmandı.her türlü arabayı biliyordu ve bana hep söyle söylerdi.
"oğlum arabanla 120 den yukarı çıktın mı ölüme gidersin"
;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hocam benim merak ettiğim bu 330'u istanbulda hangi otoyolda yaptınız?Ben daha 200'ü geçemedim.200 Yaklaşınca ibre en fazla 10 saniye daha gidiyorum.ya viraj çıkıyor yada dengesiz şerit değiştiren sürücülerden korkuyorum.Heleki sapaklarda filan,adam sapağı kaçırmamak için aniden sol şeritten sağa doğru sinyal bile veremeden kayıyor?

Gerçekten çok merak ettim?

Sizin için videosunu koyacağım.Otoyolda yaptık E6 yanlış hatırlamıyorsam.Bu araçla virajlarda korkulacak bir durum yok tüm stabilize ve elektronik donanımlar mevcut.İstediğiniz kadar savurun araç kontrlü ele alıyor aracı dengeleyip size geri bırakıyor.ayrıca araç 1830 KG ağırlığında ;) Şerit değiştirenler var ise durum tehlikeli zaten basmayacaksınız.Baktınız boş gördünüz gazlayacaksınız kenardan kenardan :D

6ig0.jpg

Ayrıca araç 260 km de bilgisayar limitli.Llimiti kırdırınca rahatça 330'u bulabiliyor.Ve şu kadar diyim 300 le giderken gazı hafif çekip tekrar basınca araç halen ileri atılıyor yok böyle bi durum.Size 330 KMH hızı sağlayan standart 750HP'lik BMW V10 Motoru.

BMW+M5+V10+Motor+Blo__u+Resimleri.jpg