TuningMert
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 84
Şimdi bana kızmı,arabamı diye sorusuna verdiği araba cevabı,senin hoşuna gitti yani...
Şimdi bana kızmı,arabamı diye sorusuna verdiği araba cevabı,senin hoşuna gitti yani...
Bas gaza hadi bas gaza![]()
![]()
Çok teşekkürler arkadaşlar,son samuraii yakında araca Supercharger takılma olayı olabilir,bunuda belirteyim![]()
Hocam sana yakında arabaların hızı yetersiz gelir sen uçakda alırsın :mrgreen: Ne gerek var supercharger'a yaw :wassat: ama arabanın tekerlerini yerden kesmek gibi bi niyetin varsa taktır tabi :mrgreen: de zaten 260 yapıyo daha fazlası tehlikeli değilmi 260 normalmiş gibiÇok teşekkürler arkadaşlar,son samuraii yakında araca Supercharger takılma olayı olabilir,bunuda belirteyim![]()
:wassat::wassat::wassat::wassat::wassat:Geçen ay ziyaret etiğim arkadaşımla istanbul'da bmw m5 ile 7.vitesde 330'u gördükten sonra anladımki 260'lar yalan![]()
![]()
Hala rahmet yağıyor mert, ölmeden cennetlik oldun![]()
Aha işte buradayım.Cennetten yazıyorum bağlantı süper burada
Geçen ay ziyaret etiğim arkadaşımla istanbul'da bmw m5 ile 7.vitesde 330'u gördükten sonra anladımki 260'lar yalan![]()
![]()
Hocam benim merak ettiğim bu 330'u istanbulda hangi otoyolda yaptınız?Ben daha 200'ü geçemedim.200 Yaklaşınca ibre en fazla 10 saniye daha gidiyorum.ya viraj çıkıyor yada dengesiz şerit değiştiren sürücülerden korkuyorum.Heleki sapaklarda filan,adam sapağı kaçırmamak için aniden sol şeritten sağa doğru sinyal bile veremeden kayıyor?
Gerçekten çok merak ettim?
Geçen ay ziyaret etiğim arkadaşımla istanbul'da bmw m5 ile 7.vitesde 330'u gördükten sonra anladımki 260'lar yalan![]()
![]()