Tüm hatalarımı soruyorum yardımm

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben bütün hatalarımı size sormak istiyorum.Daha önce birsürü forum gezdim ancak cevap vermediler.Umarım siz cevap verirsiniz.
SORUN 1
Arkadaşlar ben sorunsuz olarak bilgisayarımı kullanıyordum internete giriyordum ancak bisüredir birisi internetime giriyor ve bişeyler indiriyor.Ne indiriyor bilmiyorum ancak ağ bağlantılarım ışığı sürekli yanıyor.TTnet download sayacı yükledim cd den ondada sürekli bişeyler indirildigini gosteriyor.Ancak bende internet google msn vs. hiçbişey açık deil.Şifre de koydum internete wpa2 türünde ?!'+ bu tür şekilleride kullandım 64 haneli şifre koydum ama hala giriyorlar kotam 2 gb duruodu şifre kooyymam 2 saat sürdü 1 gb çekmişler.Bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler..
SORUN 2
Arkadaşlar ben sürekli oyun oynarım cod 4 crysis pes 2009 fifa 2009 vs.. Ancak dün oynamak için fifa 2009 açtığımda acayip şekilde kastı oysaki önceden high ayarlarda hiç kasmadan oynardım.Bu sefer kasmaya başladı.Diğer oyunları denedim onlarda kastı.Ne yapacağımı bilmiyorum pc nin içini açtım temizledim sıcaklıklar cpu 20 dereceden üste çıkmıo ekran akrtı 50 den üste çıkmıo dierleride 20 derece ama hala kasıor.
Sorun 3
Arkadaşlar ben sorun 2 yi çözmek için driver güncelliyim dedim driverim 9.10 du 9.11 i yükliyim dedim ancak yüklerken bi anda reset atıor mavi ekran falan yok sanki reset düğmesine basmısım gibi resetliyor napıcam?

Sistemim
P5K-SE ANAKART İNTEL CORE 2 DUO E8200 İŞLEMCİ ASUS EAH 3650 SİLENT MAGİC 1024 MB EKRAN KARTI 400 WATT PSU.
Yardımlarınızı esirgemeyin

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
blackdoor virüsü yemiş olabilirsin combofix adındaki uygulamayı indir çalıştır o sorununu halleder combofixi çalıştırmadan evvel antivirüs programını devre dışı yapmayı unutma oda sorununu halletmezse ki büyük bir ihtimal halleder olmazsa temiz bir format çek ardından kaspersky internet security programını kur kimse giremiz ağına...

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Teşekkür ederim deneyeceğim fakat bu kasma sorununu nasıl halledicem ? Onu bilmiyorsaanız bari şu ati 9.11 neden yüklerken restart attığını söyleyin lütfen.

---------- saat 19:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:45 eklenmişti ----------

Sağol arkadaşım oldu şu anda kimse girmiyor ÇoooooooooooK teşekkürler ancak oyunlarda kasma devam ediyor ve hala ati 9.11 driver iyüklerken restart atıyor ancak 9.5 i yüklerken sorun yok.Arkadaşlar sorunlarımdan birini bile biliyorsanız lütfen cevap verin.Eskiden call of duty 4 modern warfare oynarken full ayarlarda olmasına ve 4x aa olmasına rağmen asla kasmıyordu.Oysa şimdi en düşük ayara alsam bile kasıyor.He bu arada combofix raporda 100 tane falan virüs gosterdi hepsi system 32 içindeydi ama sil diye bi seçenek yoktu acaba sildimi virüsleri yoksa sadece virüslerimi gösterdi ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ben önce kaspersky ı devre dışı bırakır ardından combofixi çalıştırırdım reset attıktan sonra kaspersky ı çalıştırırdım kasperskyda virüsleri silerdi combofix hem sisteme kurulmuş viüsleri ayıklıyor hemde bazılarını siliyor çoğu anvirüs programları kendi çalışmasınıda etkileyeceğinde sisteme kurulmuş virüsleri silemiyor taminimce senin sitemine iyice işlemiş virüsler sistemini sürekli meşgul tutuyor olabilir o yüzden format at kurulum sırasnda hızlımı tam formatmı diye sorar xp tam formatı seç sonra driverlerini yükle ondan sonra bahsettiğim kaspersky internet security i kur ondan sonra girdiğin sitelerde virüs olsa dahi siteleri kaspersky sana açtırmayacaktır tam koruma sağlıyor ati olayına gelince bazı virüsler sitemi çok kasar remi yiyibildiği kadar yemeye çalışır reset olayı sanırsam bundan kaynaklanmış olabilir

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Teşekkür ederim.Ben virüs programı falan devredışı bırakmadım güvenli modda yaptım.Ama oyunlar hala kasıyor kaspersky ide indirmeye korkuyorum daha önce indirmiştim sistemi kitlemişti.Eğer senin indirdiğin yerin linkini verirsen çok iyi olur.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım ben senin özelden attığın kaspersky i indirdim ma yüklerken serial istiyordu sildim şimdi.Senin dediğin ComboFix den birkez daha yaptım bu sefer oyunlarda kasmıyor.Allah razı olsun ama birtürlü ati 9.11 driver olmuyo bunada yardım ederseniz ÇooK mutlu olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
(Amma güzel türkçe konuşuyorum lan. :D:D)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
güvenli modda driveri yüklemeyi denedinmi

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Denedim olmadı az önce baktım 9.12 çıkmış onu kurdum bu sefer oldu yardım eden herkese teşekkürler.(tabi sadeece vegaturk yardım etti ama :D:D:))

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
estf. sorunlarının düzelmesine sevindim ..

Reisq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vega valla sen bu pc konusundan anlıyon gibime geldi benm pek bildiim yok yanlız tek oyun var pcde legend online görmen lazım bizim arkdşta dolu virüslü pcye yükledim legendi (sadece legend online) uçuyor onun pc benm pcye gore benmki çok kasıyor bi önerdiğin program vb bişe varmı virüs programı fln yac vardı bende sildim onu belki kasmaz die şuan virüs programı fln yoq sadece CCleaner kullanıyorum yardımcı olrsan sevnrm hiç anladıım yok pcden benm ya yardımcı olrsan sevnrm bilen başka kimseler varsa onlarda yazsınlar valla bıktım 1 senedir öluyo bilgisayar