Tüm Galatasaraylılar Buraya...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bir Galatsaraylı Olarak ercan saatçi ezigini Galatasaray Taraftarına Ve Camiasına Yaptığı bu Ezig Davranışı Ve Şerefsizce Konuşmalarını Yayınlayanlar Ve Söleyenlere Galatasaray Camıası Ve Taraftarları Gerekenleri Yapmasını Rica Ediyoruz..

UltraAslan Acıklaması.

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI !

Son günlerde gerek medyada yer alan haberler, gerekse kulağımıza gelen duyumlara göre fanatik Fenerbahçeli Ercan Saatçi nin, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni kayınbabası Ertuğrul Özkök tarafından, aynı gazetenin spor müdürlüğüne getirileceğini öğrendik. Galatasaray düşmanlığı tohumları ekmeye çalışan damat Ercan Saatçi, taraflı ve saçma yazılarının her satırını da tahrik kelimeleriyle süslemeyi iyi becermektedir.​

Sitemizin girişine eklediğimiz video ise, bu kişinin Galatasaray düşmanlığını,Galatasaray kıskançlığını ve içlerinde bulundukları eziklik halini daha iyi ortaya çıkarmaktadır.

Bu video, kendi taraftarına, kendi camiasına şirin gözükmek amacıyla uğraşan, ezikliğin son safhasına gelmiş olan bu ve benzeri şahsiyetlerin, aslında ne kadar da aciz duruma düştüklerinin bir göstergesidir.
Gözü dönmüş, fanatizm ve holiganizmi körükleyen, insanlara nifak tohumları ekmeye çalışan bu şahsiyetin, Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Müdürlüğü'ne getirilecek olmasını şaşkınlıkla takip etmekteyiz.
Böyle bir kişinin günden güne dibe vuran spor medyasında söz sahibi olması kabul edilemez bir durumdur.

ultrAslanlar olarak buna tepkisiz kalmamız söz konusu olamaz!

Kaynak

http://www.ultraslan.com/Default.asp

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir Tv programında konuşmasını izledim.Adam resmen Gs ye küfür etmiş.Yetmemiş sunucuda ona eşlik etmiş.Yok böyle birşey ya.Bu adamı kovmadıkça Hürriyet gazetesi almayacağım ve alanlarada kötüleyeceğim.Bakalım dalga geçmek nasıl oluyormuş görsünler...

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Burada adama bir suru kufur ederdim ama önce bir İNSAN sonra bir galatasaraylı olarak kendime yakıştırmadığımdan dolayı içimden ediyorum

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ahlak ve edep yoksunu kişiler ve medyaları oldukça bunlar olacaktır...:thumbdown:

Kınıyorum böylelerini...

Futbolun ve dostluğun içine ediyorlar farkında değiller...:thumbdown:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Galatasaray kulübü adalete bildirecektir olayı mahkemede hesabını sorarlar.

Asıl merak ettiğim Ultraslan nasıl bi cevap vericek

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hadi ercan saatçinin ne mal olduğunu biliyoruz , metin özülküye hiç yakıştıramadım

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O seviyesiz MAL ın seviyesine inmem.Kendi çaplarında eğlensinler, Galatasaray onların anlayamayacağı kadar BÜYÜKTÜR.....

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
2 tane cinsiyeti ve de zürriyeti belirsiz it havlıyo diye bu kadar takılmamıza gerek yok...

Bize, burada kahve muhabbeti yapıyormuşuz diye laf atan fbli bi arkadaş vardı...
Gitsin önce bi kendi kanalını seyretsin de görsün, biz kimin anlayacağı dilden konuşuyormuşuz....

Neyse böyle şahsiyetsiz soysuz ve de zerre kadar şerefi olmayan haysiyetsiz 2 tane i* ******i kaale almaya gerek yok..Hem bu soysuzun başına geçeceği gazete de yine kendi gibi şahsiyetsiz ve de şerefsiz bir insanın gazetesi..Yani herşey normal..

Biz boşuna söylemiyoruz medya hepten şahsiyetsiz fbli ****** doldurduğu bir çöplüğe dönmüş..Zaten ender bulunan Kişilikli ve de şahsiyetli fenerli medya mensuplarını da maalesef barındırmıyorlar aralarında...Bu yüzden her yeri yalanla dolanla dolu haysiyetsiz bir medyaya sahibiz...

Neyse böyle küçük konuları bir kenara bırakalım futbolumuza bakalım...
Bu hafta AVRUPA'da tüm takımlarımıza başarılar...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Böle insaların Ne bu Dunyada Nede Öbür Dünyada GS Camıası Afetmeyecektir Helbet Bir Gün Bir Tv Ye Çıkacaklar Bunun Hesabını Vercekler.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
"Şu iki b*** b** deme,
B***** duyarsa utanır!
Bunların bir zerresi boka düşse
B** bile kirlenir!

Düşünün b***** daha pis ne olabilir ki dünyada!

Başka bir deyişle de şöyle anlatıyormuş Neyzen;
B** b*** nerde bulurmuş?
Kenefte!
Mekan da önemli…"

Osman Tamburacı dan ercan a sevgilerle

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar gereksiz ve seviyesiz insanlar. UltrAslan cevabını vermiştir...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya bunlara ceza verilmesi lazım?

Ercan Saatçi "Nasıl s**** ama?" demiş, ardından Metin Özülkü de "Evet ya ********." demiş.

:D

Vazelin alalım bari bir kutu. Baksanıza, koyan koyana. :D

-----------------------

Hürriyet kavramını hep savunmuş biri olarak; adını taşıdığınız bu kavramı başkalarının hürriyetlerine çomak sokacak şekilde icra eden insanları bünyenizde bulundurduğunuz için ben, "Hürriyet"ten vazgeçip "Hürriyet"in olmadığı bir yerlerde yaşamaya gidiyorum!
Bunu da şu adrese gönderdim. :)

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ya zaten fbtv galatasarıyı kotulemek ıcın kurulmus sanki gecensene2f 1b diye programlarınabakımdedim paso galatasaraya saldırıyolar bukadarmı cekemezler bi takımı anlamıs degilimya gstv dehicole fenere lafatıldıgıyok