Galatasaraylılık ve Kadıköy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakarotto/1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok uzun ama boş olduğum bir zaman okuyacam.. onun için tartışmaya katılamıyacam:(:D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Fenerbahçe aleyhine açılan tüm konular ne zaman silinir o zaman bizde açmayız.

Güzel kardeşim..Ben seni değil YAZARI kastettim..

Sen niye alınıyorsun ki.. Kaynağa gidip yazarı gördüm..Ve laflarım ona idi..

Bu arada şunu unutma...Ne olursa olsun burada herhangi bir kardeşime kötü bir söz söyleyecek değilim...Hele ki Fenerbahçe ve Galatasaray gibi sporla alakalı saçma bir konu yüzünden..Sakın böyle bir şey düşüneyim deme..

Benim öfkem tamamen bunu sitesinde yayınlayan ve fenerli olan at gözlüklü yazara idi..

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biz umut öfkeliye bişey dedikmide sen yazara laf atıyorsun ercan saatçiyi ekmeğinden de etti herkesin başına gelir böyle şeyler yazar hakkında böyle konuşamazsın herkesin namusu şerefi kendinde saklıdır içinden söv...

---------- saat 21:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:27 eklenmişti ----------

kimsenin at gözlüğü taktığı yok doğrular gerçekler bunlar....

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
biz umut öfkeliye bişey dedikmide sen yazara laf atıyorsun ercan saatçiyi ekmeğinden de etti herkesin başına gelir böyle şeyler yazar hakkında böyle konuşamazsın herkesin namusu şerefi kendinde saklıdır içinden söv...

Yazarın ne haddine Galatasaraylılığı karalamak,gitsin tuttuğu takım ile ilgili yazsın...
Herkesin namusu şerefi kendinde saklıdır diyorsun ama dil uzatmak serbest dimi nasıl bir mantık sinsilesi bu yarabbim...

Rakibe saygınızı gayet güzel anlatmaktasınız...:thumbdown:

Amma düştü seviye...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ya vermişler defolu kupayı GS liler de saf ya bakmadan alıp getirmişler işte hala kupa da kupa yemişler sizi yaaa 7 yılda anca uyandılar kırık olduğuna :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
:yes:Çok Güzel vede çok doğru söylemiş söyleyen

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Değerli yorumlarınızdan dolayı herkese teşekkür edrim.

Konu gerginlik yaratmaya bayaa müsait bu yüzden kimse fazla kırılmadan konu yoruma kapatılmıştır.

Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...