TTnet'in Saçmalıkları

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 2007'nin aralık ayında ttnet almıştım 24 ay kontrat imzalıyarak, Şimdiye kadar pek sorun çıkartmadı bana ama Yazın netlimitsiz pakete geçince olanlar oldu.
Netlimitsize geçtim 1.5 ay sorunsuz kullandım ilk ay 80 gb kota geldi adil kullanım varmış ama hızımı hiç düşmedi hatta 1.2mb'sn yeye bile ulaştım. Fakat 1.5 ay sonra 5dk bie netim kpmaya başladı, aradım müşteri hizmetlerini hattınız artık 8mb desteklemiyor dediler 6 ya çektiler sadece 2 gün kullanabildim sorunsuz ve yüne kopmaya başladım tekrar aradım m.h'ni bu seferde 4e çekeceğiz dediler tamam dedim 4mb de 3 gün dayanabildi :) ondada kopamalar başladı artık sinirlerim bozuldu aradım saydım bi iice kapattım 1 saat sonra bölge ttnet beni arad sorununuz için servis gönderiyoruz dedi adamlar geldi baktı Bunu 2'ye düşürelim dedi onada tamam dedim. Ve şuan 2mb de 30 dk bağlı kalamıyorum hızım içler acısı durumda bugün tekrar aradım ttneti arıza kaydı oluşturuo bıraktılar. Adsl hizmet paketinde hızım 1mb görünüyor mh ni arıyınca onuda 1e çekmişler ve sorun yine devam ediyor. Aralıkta sözleşmem bitecek sizce ne yapmalıyım ?

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kablo net varda ona gec bnde gecmeyi düşünmüyorum ama hizmet yok bizim mahallede yok maalesef

birde sen biz sözleşmeye imza falan attın mı?eger sözleşmende hız yazıyorsa o hızı vermeleri gerekiyor tüketici haklarını ara derim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sana tek söyleyeceyım buraya yazdıgın olayın aynını ttnetın bıze yazın bölümüne yazman çünki oraya yazdıgın her şey kalite iletişime düşüyor. ve sorunun cozmu daha kolay yapıyor arıza kaydı falanda yok benım başıma geldi eve geldi servis adamlar abi sen boğaç beyi nereden tanıyorsun nasıl ona ulasın dıe soruyorlardı:D:D:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam 1 ay sonra sözleşmen bitiyor :) oralarda uydunet,superonline varsa onlara geç :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benimde sözleşme bitti ama yakınlarda uydunet yok napcaksam :D

Reaksiyon puanı
4
Benimde TTnet Sözleşmem Bitmişti. Devam Etmedim Çok Sorun Çıkartıyor. Biter Bitez Direkt Smile ADSL. Markası Gibi Mutlu Olursun ;)

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sana tek söyleyeceyım buraya yazdıgın olayın aynını ttnetın bıze yazın bölümüne yazman çünki oraya yazdıgın her şey kalite iletişime düşüyor. ve sorunun cozmu daha kolay yapıyor arıza kaydı falanda yok benım başıma geldi eve geldi servis adamlar abi sen boğaç beyi nereden tanıyorsun nasıl ona ulasın dıe soruyorlardı:D:D:D

hocam bu dediklerini şimdi yapıyorum, inş. çözerler sorunu :) olmadı burada kablonet yok süperonline yada uydunete geçebilirim.:yes:

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sonuç : TTnete maili attım herhangibir cevap gelmedi ama olanlara bakın aradan 2 gün geçti yine bir sabah pcyi açtığımda hızın 6mb e çıktığını farkettim ve şimdiye kadar 2-3 kez koptu şuanda canavar gibi çalışıyor. yazdığım mailin altına birde mağduriyetim en geç 1 hafta içerisinde çözülmesse aboneliğimi iptal ettireceğim yazmıştım :D

bost35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N ekullanırsanız kullanın sorun aynı oluyor Biri ye geçtim 8 çıktığında her 5 dakikada bir kopyordu tahmin ettiğim için sözleşme yapmadım 15 gün sonra iptal ettim TT ye geçtim 2 mbit hattım daha fazlasını kaldırmazmiş oda kopuyordu arıza bildirdim adsl oldu tel. bozuldı telekoma arıza bildirdim onlar yaptı adsl gitti en son delirdim 2 sine de çok sağlam döşedim mail i argo kullanmadan rencide edicek şekilde pazar günü sabah 10 da kapıda sorunmun çözülüp çözülmediği teyidine geldiler anlıyacağınız açacanız ağızınızı yumacanız gözünüzü para veriyoz hizmet verecekler 2010 başlayacak olan tooway bekliyorum bürokrasi engeli gelmezse tabii ttnet tek olmak için elinden geleni yapıyor..

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
durmak yok saçmalamaya devam bunlarınkide:D

cemolokko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mevcut bölgede sadece ttnet altyapısı sözkonusuysa büyük ihtimalle problemin devam edicektir:(