splitterGizli plan falan yok, sprinter'ı değiştir yeter.
splitterGizli plan falan yok, sprinter'ı değiştir yeter.
burası türkiyeBağlı bulunduğun santralin telefon numarasını öğren direk orayı ara.Ttneti arama boşver , hızımı 8 e sabitler misiniz de santraldeki kişiye.Desteklemez vs. derse siz bir sabitleyin de sıkıntı olmaz. Ben öyle çözmüştüm.
Birader sen ne biçim konuşuyorsun ?
Ulan Dünyanın en kazık internetini kullanıyoruz , üstüne saçma sapan bir kota , üstüne söylediği hızı hattın TAM DESTEKLESE DE o hızı sabitletene kadar anan ağlar
Sen gelmiş hala ttneti savunuyorsun ?
Merhabalar
İnternetim kesildiğinde 444 0 375'i aradığım internet geliyor , kapattığımda yine internet gidiyor.Dışarıdan birisi aradığında ev telefonunu internet gidiyor.(ara sıra ) Evde başka bir telefon yok , kablolarda bir sıkıntı yok.
Buradan şu sonuç çıkıyor : Ttnet ya santrali buna göre ayarlıyor.Mesela santralde bir uyku sistemi gibi birşey hazırlamış olabilir.İnternet kullanılmadığında , interneti açtığımda internet gelmiyor beklediğimiz fakat ev telefonundan 444 0 375'i arayınca internet geliyor.
Tel kullanımında giden veya kullanımda gelen internet bağlantısı için yapacağınız en iyi şey internetten online telefon için arıza kaydı oluşturun.. Sorunu çevir sesi yok olarak seçin. Ekipler bir kaç gün sonra sizi arar. Sorununuz kalmaz. Bu olay dslamda yapılan işlemler yeni port vs.. neticesinde bazen sinyal düşmesi yaşanıyor bunun düzeltilmesi lazım...
Ayrıca başımdan geçen bir olay.. Ben dslama yakın bir yerde oturuyorum ilk interneti bağlattığım zaman sinyal 8mbit hızı zor alıyordu ucu ucunaydı.. Bende kızdım online işlemlerden 16mbit hız seçtim tabii internet gitti. Sonra 5-6 sefer müşteri hizmetlerini aradım internetim yok vs.. bildik mevzular bayan temsilciler klasik modem ışıkları vs.. en sonunda sinyali dslamdan artırmışlar. Temsilci benim sinyal kalitemi dslamdan kaç db çıktığını hepisini biliyordu sordum kaç sinyal görüyorsunuz diye söylemedi özel bilgiymiş.. Anlayın artık..
Anlayacağınız yeterli mesefedeyseniz size istedeğiniz hızı verebiliyorlar ama üzerine giderseniz.
Merhabalar
İnternetim kesildiğinde 444 0 375'i aradığım internet geliyor , kapattığımda yine internet gidiyor.Dışarıdan birisi aradığında ev telefonunu internet gidiyor.(ara sıra ) Evde başka bir telefon yok , kablolarda bir sıkıntı yok.
Buradan şu sonuç çıkıyor : Ttnet ya santrali buna göre ayarlıyor.Mesela santralde bir uyku sistemi gibi birşey hazırlamış olabilir.İnternet kullanılmadığında , interneti açtığımda internet gelmiyor beklediğimiz fakat ev telefonundan 444 0 375'i arayınca internet geliyor.
FBI arastirmasi gibi adam Gizli Plan YazmisGizli plan falan yok, sprinter'ı değiştir yeter.