Ttnet'in gizli planı

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bağlı bulunduğun santralin telefon numarasını öğren direk orayı ara.Ttneti arama boşver , hızımı 8 e sabitler misiniz de santraldeki kişiye.Desteklemez vs. derse siz bir sabitleyin de sıkıntı olmaz. Ben öyle çözmüştüm.

Birader sen ne biçim konuşuyorsun ?

Ulan Dünyanın en kazık internetini kullanıyoruz , üstüne saçma sapan bir kota , üstüne söylediği hızı hattın TAM DESTEKLESE DE o hızı sabitletene kadar anan ağlar

Sen gelmiş hala ttneti savunuyorsun ? :@
burası türkiye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede vardı bu sorunun çözümü telefon ile interneti aynı şeye bağlıyıcaksın :)

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

İnternetim kesildiğinde 444 0 375'i aradığım internet geliyor , kapattığımda yine internet gidiyor.Dışarıdan birisi aradığında ev telefonunu internet gidiyor.(ara sıra ) Evde başka bir telefon yok , kablolarda bir sıkıntı yok.

Buradan şu sonuç çıkıyor : Ttnet ya santrali buna göre ayarlıyor.Mesela santralde bir uyku sistemi gibi birşey hazırlamış olabilir.İnternet kullanılmadığında , interneti açtığımda internet gelmiyor beklediğimiz fakat ev telefonundan 444 0 375'i arayınca internet geliyor.

Kardeş bizim sokakta da bir arkadaş var ynı durum söz konusu.Birisi telefonda konuşurken net gidiyor.. çok saçma bir durum ama herkeste aynı değil :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tel kullanımında giden veya kullanımda gelen internet bağlantısı için yapacağınız en iyi şey internetten online telefon için arıza kaydı oluşturun.. Sorunu çevir sesi yok olarak seçin. Ekipler bir kaç gün sonra sizi arar. Sorununuz kalmaz. Bu olay dslamda yapılan işlemler yeni port vs.. neticesinde bazen sinyal düşmesi yaşanıyor bunun düzeltilmesi lazım...

Ayrıca başımdan geçen bir olay.. Ben dslama yakın bir yerde oturuyorum ilk interneti bağlattığım zaman sinyal 8mbit hızı zor alıyordu ucu ucunaydı.. Bende kızdım online işlemlerden 16mbit hız seçtim tabii internet gitti. Sonra 5-6 sefer müşteri hizmetlerini aradım internetim yok vs.. bildik mevzular bayan temsilciler klasik modem ışıkları vs.. en sonunda sinyali dslamdan artırmışlar. Temsilci benim sinyal kalitemi dslamdan kaç db çıktığını hepisini biliyordu sordum kaç sinyal görüyorsunuz diye söylemedi özel bilgiymiş.. Anlayın artık..

Anlayacağınız yeterli mesefedeyseniz size istedeğiniz hızı verebiliyorlar ama üzerine giderseniz.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Müşteri hizmetlerini arayıp tehtid ediceksiniz mahkemeye vercem filan diye inanki çözüyolar sıkıntıyı daha geçende başıma geldi 2 hafta uğraştım interneti bağlatamadım mahkemeye vercem dedim işten eve gelmeden adam gelmiş hattı çekiyodu en etkili çözüm bu bence denemektede fayda var..

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar size durumu kendimce izah edeyim, adamların düşüncesi şu benim görüşümce, şimdiki çalıştığım iş yerinden önceki iş yerimde arkadaşla internette takılıyoruz, İnternet birden gitti, bekleyelim dedim gelmedi, sonra müşteri temsilcisini aradık, modem kablo cart curt diye zırvalamaya başladı halbuki bir dakika önce hiçbir kablo ve modeme dokunmadan internet vardı, aradıkdan sonra 2 saat sonra internet geldi, yine geçen haftalarda aynısı oldu ve bu sürekli olacaktır, nedenmi adamlar biz ne zaman müşteri temsilcisini arasak para kazanıyorlar hiç düşündünüzmü, 1 yıla yakındır Türkcell süperonline kullanıyorum bir sefer internet gitti, hemen müşteri hizmetlerini aradık, telefon ben hiç konuşmadan şu kelime söylendi, şu anda kocaeli bölgesinde santralde düzeltme yapılıyor denince anladık sonra kapattım aradan 1 saat geçince düzeldi ve bir dahada bir kere bile internet gitmedi, eğer bunlarında derdi para kazanmak olsaydı sürekli oyalama politikası uygularlardı, neden ttnet böyle bir uygulama yapmıyorlarki, herşey para için zehir zıkkım olsun, biz ne kadar arasak onları her arayışımızda para kazanırlar, düşünün milyonların aradığını :( size kısaca şunu diyeyim, hattınızmı gitti arayın sizden memnun değilim istemiyorum derhal kapatıyorum hattımı ve diğer bağlantılara geçiyorum, sizin orda başka hat olsada olmasada söyleyin ve ardından onları dinlemeden kapatın, bakın bakalım hemen size geri dönerler ve bağlantınızı hemen açarlar. Hemde hattınızın desteklemediği bağlantıyı yaparlar.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tel kullanımında giden veya kullanımda gelen internet bağlantısı için yapacağınız en iyi şey internetten online telefon için arıza kaydı oluşturun.. Sorunu çevir sesi yok olarak seçin. Ekipler bir kaç gün sonra sizi arar. Sorununuz kalmaz. Bu olay dslamda yapılan işlemler yeni port vs.. neticesinde bazen sinyal düşmesi yaşanıyor bunun düzeltilmesi lazım...

Ayrıca başımdan geçen bir olay.. Ben dslama yakın bir yerde oturuyorum ilk interneti bağlattığım zaman sinyal 8mbit hızı zor alıyordu ucu ucunaydı.. Bende kızdım online işlemlerden 16mbit hız seçtim tabii internet gitti. Sonra 5-6 sefer müşteri hizmetlerini aradım internetim yok vs.. bildik mevzular bayan temsilciler klasik modem ışıkları vs.. en sonunda sinyali dslamdan artırmışlar. Temsilci benim sinyal kalitemi dslamdan kaç db çıktığını hepisini biliyordu sordum kaç sinyal görüyorsunuz diye söylemedi özel bilgiymiş.. Anlayın artık..

Anlayacağınız yeterli mesefedeyseniz size istedeğiniz hızı verebiliyorlar ama üzerine giderseniz.

Turk telekoma başvuruda bulunduktan sonra onlar bana geri dönüş yaptığında internet arızasından mı bahsedeceğim ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar

İnternetim kesildiğinde 444 0 375'i aradığım internet geliyor , kapattığımda yine internet gidiyor.Dışarıdan birisi aradığında ev telefonunu internet gidiyor.(ara sıra ) Evde başka bir telefon yok , kablolarda bir sıkıntı yok.

Buradan şu sonuç çıkıyor : Ttnet ya santrali buna göre ayarlıyor.Mesela santralde bir uyku sistemi gibi birşey hazırlamış olabilir.İnternet kullanılmadığında , interneti açtığımda internet gelmiyor beklediğimiz fakat ev telefonundan 444 0 375'i arayınca internet geliyor.

Çok saçma , eğer dediğin olsaydı 10 milyon kullanıcı var hepsinde sorun olsa çağrı merkezi kitlenir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
La 5 dk de bır ttnetı arıom bune yha anca ınternetım gıdıyor bırısı bana kesın cozum olarak napacagımı soylermı acaba

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam daha hızlı tarife alacağınızda hattınızn alabileceği hızı santralden öğrenseniz keşke.

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu söylenen arızalarınız hatlarla ilgili gibi geldi bana. aslında splitter arızası diyorum ama değiştirmişsiniz. geriye hat arızası kalıyor ki bunun çözümü ttnet değil telekomdur. düzgün çalışan bir internet için düzgün çalışan bir telefon hattı olmazsa olmazdır. önce hattınızı elden geçirtin sonra internetle ilgili sorununuz kalırsa ttnet'le uğraşırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TTnetin Okadar Çok kullanıcısı var. Ve şuanda İp Sıkıntısı Yaşanılıyor Dünyada. Ayriyetten TTnet Sadece İnterneti Aşmıştır. Tv Bu vs vs Bir Çok şey Çıkarmıştır Tabikide Bunlar doğal olarak internet üzerinden olmasıdır. Okadar Çok kullanıcı Varki ttnetin, Bu Yüzden Sık Sık kopmalar Yaşanıyor. Ben Ttnet'teyken Sürekli Sizlerin Dediği Gibi Netim Gidip Duruyordu TTnet Müşteri Hizmetleriyle kanka olmayı Bırakın Akraba olmuştuk, Sonra Ben Doping Nete Geçtim 1 Kere Bile Netim Kopmadı. 2 Senedir Doping'teyim. Ayriyetten Adamlar beni Arayıp internetinizde kopma yaşıyormusunuz? Diye Arayıp Soruyorlar her ay :) Hizmet Budur. Tek Farklı kampanyası fazla yok. Geri kalanı Süper.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı durum bende de var, bildirdim. Bakalım ne olacak.