TTNet'i bırakmak istiyorum

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ah be arkadaşım herkes bırakmak istiyor ttneti İstanbul a bile 100 ms ping çıkıyor. Turkcell Superonline yok ki buralarda geçsek varsa geç Superonline a kurtar hayatını...

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uydunet derim ama her bölgede çekmiyor galiba yoksa bende bazen kafaya koyuyorum geçmeyi ama şimdilik devam ediyoruz.Parti gibi düşünüyorum kötünün iyisi.İyisi gelinceye kadar devam

Dogukan Kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Teşekkür ederim TTnet.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğukan Kaya
içimizdeki irlandalı :D

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Süperonline ve kablo tv dışında diğerleri yine ttnet alt yapısını kullanıyor...
problem olduğunda ttnet e ricacı oluyorlar.. problemin çözülmesi biraz daha geçikmeli oluyor haliyle..

Şu süperonline varrya yeni hat falan döşüyor...
Allah ellerine güç kuvvet versin her yere döşesin. (avrupaya da döşesin :D)

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tt net yatırımlardan sonra fiyatlarada yatırım yapacak.İndirim beklerken bindirimi ututtunuzmu.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
http://www.metronet.com.tr/sayfa.php?syfid=500726 varmis ben de smilei birakicam dsmart kampanyasi yapmislar uye olduk kutu gondermemis serefsizler kimin isiyse artik servis mi sirketin mudurun gicikligimidir kimin isiyse :D
uyuz oldum ya. ttnete gecicemde ayni mafyanin tayfalari.
koca gecicem onlari da pek biraz suratsiz gordum. en iyisi metronet olabilri inceliycez. olmadi 3-5 tane vodafon hatti alip cok ipli modem agi kurmak da secenekler arasinda :D 5*9= 45 lira (5*12.5mbps) =0.75 ~megabyte/sn civari ediyo :P 45 liraya idare eder gib :P ustelik full 3g olucak :D birde 5 tane ip rapidsharede is gorebilir :D de cok karisik olur
metronet calisiyomu 2mbps hiz alabilirmiyiz elektrik hattindan . heryerde varmi ?
bilen varsa biseyler yazarsa fena olmaz.
gerci metronet icin de o tuhaf modemlerden lazim. zor is ya secim yapmak . fiber olsa turkcell de olsa hala ucuz gorunuyo :P

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam sakın biri ve millenicoma geçme. Eğer millenicom dan faturanı 1 gün geciktirrsen öyle ödersen kapalı olan internetin 3 4 gün snra açılıyor. Bunlarda alt yapı denen bir şey yok . Ödenn faturalar sistemlerine geç düşüyor. Eğer faturayı bankada yatırıp her ay dekontunu onlara fakslarsan o ayrı tabi. (Fatura ödeme dükkanımz var gelen çok oldğu için biliyorm) Şuan Türkiyede (süperonline Fiber bilgim yok) kötünn en iyisi TTNET başka kaçacak delik yok.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
smile daha ucuz sanki ama ya. biraz daha bekleyelim en iyisi. zaten smile da turkcellin sahibininmis galiba. biz de turkcell kullanmiyoruz diye ovunuyoduk meer ayni sirketmis nerdeyse :D
gerci smile hala iyi kampanyalar yapiyo da beda dsmartimiz vardi gondermemis serefziler ona uyuz oldum :P zarar yok sayilir yani. :D
45 liraya 2 yillik 25gye kadar 8mbpsye kadar bilmem ney kampanyasi vardi ona abone olucaktik. tilda bi milyar zaten cok para :P
2 yila kadar kimler olur killer kalir :D uzun bi sure cok da mantikli sayilmaz 2 yillik kampanya. bakarsin vodafone vb gercek musluman bi sirket hizli&ucuz internet isine el atar kurtarir bizi bu illetten :D

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ttnet 8mbps kullanıyorum gayet memnunum :)

mehmetfrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son zamanlarda ttnetle ilgili ben de çok ğroblem yaşıyorum. aradığım zamanlarda da en 5 dakika beklemek zorunda kalıp kontorlerim bitiyor. açıkcası ben de ttnetten vazgeçmeyi düşünüyorum

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben istesemde vazgeçemem haberim olmadan bana internet paketimi değiştirdiğimde birşey imzalatmışlar 2012 marta kadar hiçbir oynama yapamıyorum :D

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Superonline varsa ona geç yoksa metronete o da yoksa uydu nete geç. Superonlinede FİBER olmasına dikkat et yoksa diğeri de ttnet len aynı

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Superonline arada bir kopuyor bilgin olsun. Çalışma var şeklinde bir bilgilendirme yapıyorlar.
TTNet'te bu çok sık olmuyordu. Bunu da göz önünde bulundur derim...

Superonline kopmuyor saat 12'den sonra bazen modemin kendini güncelliyor ya da bakıma alıyorlar. imzaladığın kağıda bakarsan bunları belirtmişler

jesse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben memnunum şu an için çünkü 16 mbit sonuna kadar alabiliyorum ALLAH a şükür ama buralarda fiber olsa düşinürdüm de ttnetin fiberinden başka fiber kablo da yok sanmiyorum gelceni de o bakımdan halime Şükrediyorum istanbulda bile kimi semtlerde insanlar 3 4 mb zor görürken

leaderturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline fiber optik net paketleri adsllere göre ucuz.Eğer oturduğum yere kablo döşeseler anında ttnet aboneliğimi iptal ederim. (telefon çalınca net kesiliyor ttnetliyiz ve ayrıcalıklıyız)