TTNet'i bırakmak istiyorum

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba;

TTNET Adsl başvurumu iptal edip yeni bir internet servisine başvuru yapmak istiyorum.Şuan aklımda olanlar BİRİ ve SuperOnline sizinde bildiğiniz başka servisler var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Not:Arkadaşlar Sakına TİVİBU falan kullanıyım demeyin.İptal etmemin nedeni bu yüzden.

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ya hocam 8 seneye yakın TTNET .Ama kalleşler ya.

Bedava 1 aylık Tivibu kullanımınız var dediler geldiler kurdular.1 ay sonunda beğenirseniz uzatacağız beğenmezseniz gelip alacağız dediler.1 ay geçti ne aradılar nede sordular.Biz aradık böyle böyle diye bu seferde siz kabloları ve modemi toplayıp en yakın postahaneye getirecekseniz dediler.Bunlara en ufak paramın geçmesini istemiyorum

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3 alternatif var zaten superonline fiber - metronet elektrik - uydunet kablo
geri kalanları ttneten ayıran sadece isim...

bence varsa metronet kullan yoksa kablo net i tavsiye ederim

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
3 alternatif var zaten superonline fiber - metronet elektrik - uydunet kablo
geri kalanları ttneten ayıran sadece isim...

bence varsa metronet kullan yoksa kablo net i tavsiye ederim
Superonline düşünüyorum tavsiyen iç sağol hocam.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ALLAHım ben kurtuldum,diğer ttnet zedelerede kurtulabilme imkanı ver diye dua et. hep kendine müslüman olma:)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Superonline arada bir kopuyor bilgin olsun. Çalışma var şeklinde bir bilgilendirme yapıyorlar.
TTNet'te bu çok sık olmuyordu. Bunu da göz önünde bulundur derim...

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

TTNET Adsl başvurumu iptal edip yeni bir internet servisine başvuru yapmak istiyorum.Şuan aklımda olanlar BİRİ ve SuperOnline sizinde bildiğiniz başka servisler var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Not:Arkadaşlar Sakına TİVİBU falan kullanıyım demeyin.İptal etmemin nedeni bu yüzden.

Süperonline müsterisine değer veriyor gene de. 10Mbit sınırsızı al derim, 49TL. TTnet'e göre çok kullanışlı. Zaten adil kullanım sınırı falan diyor ama, benim bir arkadaşım var 10Mbit superonline kullanıyor. Ayda 500 gb indiriyordu gene de hızı 10Mbitten aşağıya inmiyordu.

Süperonline diyorum başka birşey demiyorum ;) Pişman olmazsın Arkadaşım :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeş evini avrupa'ya taşı ttnet oraya fiber yatırım yapıyor... avrupa derken bizim ist avrupa değil heee. burda hale 8 mb kullanılmıyor adam gibi.. avruypa derken bildğimiz avrupa.. artık ttnet burdan kazandığı parayla oraya yatırım yapackmış...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hepsi ayni da oyle tekeli alip istedigi gibi at essek kosturmalarina izin vermemek icin tekellesmeye mumkun oldugu kadar karsi cikmak lazim .
smiledsl de var ben unu kullaniyorum.dogan sirketler grubunun bir parcasiymis. fiber felan yoksa ttnetten intikam almak icin is gorur :D biri koc holdingin . sabancilar da girse piyasaya belki fiyatlar biraz daha duzelirdi :P
kablo da daha ucuz ancak degisklik yapmak bence dogru bi karar insan kendini daha ozgur hissediyor ;D ttnet az cok isini yapiyor ancak onca parayi bulunca senin uc krusunla mi ugrasicam deyip bazen yamuk yapabiliyor. yani tekel hastaligi diyebiliriz :P
ayni sigara gibi tekel de bagimlilik yapan bi hastalik. ve yan etkileri var.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tivibuyu iptal et ttnete devam et.
hepsi aynı.
hatta en makulu ttnettir.
katmadeğerli hizmetleri almamak kaydıyla.

kaç tanesini kullandın ki hepsi aynı diyorsun?? ttnet en berbatı. uydunet e geçebiliyorsan hemen geç.2 yıldır uydunetteyim,ttnet in ne kadar rezil olduğunu buna geçince anladım.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Salla UyduNet i falan iş yerinde kullanıyorum. Çok sık kesilmeler ve hız düşmesi oluyor. TTNET ten iyidir yine.

@SiberWorm, Şu açtığım konuyu incele anla farkı. 10 sene TTNET kullandım. 2-2.5Super Online kullanıyorum. TTNET Hayatımda yaptığım en büyük hataymış meğer.

http://forum.shiftdelete.net/ttnet-ozel-kategori/212041-20mbite-gecmis-durumdayim-=.html
Zaten ilk sen cevap atmışsın. Hemen ara öğren bölgende SuperOnline Fibernet mevcutmu. 0 850 222 0 222

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
superonline de hız düşürmesi oluyor ama uydunette olmuyor. ayrıca 2yıldır kullanıyorum şimdiye kadar 2-3 defa ya kesilmiştir ya kesilmemiştir:) ..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Superonline da hız düşmesi oluyor mu ? Kullanmadan niye yorum yapıyorsunuz ki ? sadece ben de değil başka bölgede kullanan arkadaşlarım dahil bir kişi bile bana hızının düştüğünü söylemedi konuşuyoruz arkadaşlarla.Aksine hız artımı bile oluyor tarifemizden fazla hız bile kullanıyoruz arada.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kuzenim 2 yıldır superonline fiber kullanıyor ondan biliyorum net. örneğin 20 gb ı aştıktan sonra senin hızını düşürmüyorlar mı bunu mu söylüyorsun ?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ben çok net bir şey dicem sana...

Bir kere herkesin yorumunu okuma. Anlayan da yazıyor anlamayan da...

Sen eğer fiberoptik düşünmüyorsan bence ttnettten ayrılma. TTNET ADSL de tektir. En iyisidir.

Alternatif fırsatların varsa metronet gibi, fiberoptik gibi hiç durma geç derim.

Bu kadar basit. Yağmurdan kaçarken doluya yakalanma sakın!

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sakin ola TTNET den vazgecme bak adamlar yurtdisi cikislarini 1.2 Terabite cikartiyorlar. Bizlerden topladigi paralarda Turkiye'deki altyapiyi duzelteceklerine avrupadaki firmayi satinalip bizim paralari yurtdisina cikartiyor. Sakin ola degistirme operatoru, paramiz yurtta kalmasin. :P

Durdugun kabahat. Hos telefon hatti uzerinden hangisine gecersen gec degisen birsey hemen hemen yok. En iyisi alternatiflerine (fibet, metronet, kablo vs..) en kisa surede gecmen dilegiyle...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben çok net bir şey dicem sana...

Bir kere herkesin yorumunu okuma. Anlayan da yazıyor anlamayan da...

Sen eğer fiberoptik düşünmüyorsan bence ttnettten ayrılma. TTNET ADSL de tektir. En iyisidir.

Alternatif fırsatların varsa metronet gibi, fiberoptik gibi hiç durma geç derim.

Bu kadar basit. Yağmurdan kaçarken doluya yakalanma sakın!

ttnet kullanacağıma internetle olan ilişkimi keserim daha iyi... :)! abartmaya gerek yok isteyen istediğini kullansın tabi.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
kuzenim 2 yıldır superonline fiber kullanıyor ondan biliyorum net. örneğin 20 gb ı aştıktan sonra senin hızını düşürmüyorlar mı bunu mu söylüyorsun ?

20 gb ne demek kaç 20 gb aşıyorum tık yok son güne kadar takır takır.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
adrasa haklı. ben 2.5 3 senedir SuperOnline dayım. Aşırı memnunum. Tık demedi bikere bile, stabil hız:D

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Ben bir süredir Metronet kullanıyorum.Memnun muyum ? eh şöyle böyle. 2mb

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Asla düşmüyor bea. Gözümle gördüm. Arkadaşım evine bağlattı bir yıl oldu hemde. İlk zamanlar ayda "500 GB" lık indirme yapıyordu ama hiç düşmüyordu hızı. Saniyedeki download hızı, 1.2Mb civarında. Adil kullanım sınırı yok süperonline'da. Ayrıca SINIRSIZ 10 MBit bile 49TL. Yemin ederim bulunduğum yerde süperonline olsa düşünmem geçerim. 10 Mbit sınırsızı istediğim kadar kullanmak bana yeter de artar bile :D . Gözüm açık gitmem en azından :D

Sizde benim gibi TTnetten çıkamadığınız için süperonline gibi firmaların yaptığı kampanyalar yalan gibi geliyor. Hak veriyorum ama gerçekten Söylediklerimin hepsi harfi harfine doğrudur ;) . Kendim test ettim :D

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Peki superonline kullanmam için telefon hattı gereklimi acaba ?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hayır gerekmiyor telefon.Mesela ben superonline kullanıyorum, ev telefonu Türk Telekom.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim de 2 yıllık sözleşmem olmasa geçerdim, birde tivibu var. Sözleşmenin bitmesine 11 ay var :(

ping sürem 722 ms kadar düştü

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ten nefret ediyorum.
Çünkü;
1- Hangi hakla sadece internet kullanıcısına telefon hattıda mecbur edip ve ondan ayda 10. küsür her ay gaspeder gibi alırsın... Yüzüne gözüne dursun....
2- Bu dava edildi ve bu hat mecburiyeti kalktı... Sonra ttnet itiraz etti tekrar devam...
haram olsun...

Derhal diğer internet sağlayıcıları heryere yayılsın... ttnete ilk dersini sadece ben değil... eminim çok kimse verecek...

En çok blanço açıklayan kar eden şirketler biri bankalar, hesap işletim ücreti kart ücreti bilmem ne ücreti alırlar haksız yere... sonra türk telekom en fazla kar eden şirketler arasında her ay telefon parasını aidat gibi, döşenmiş hattı n parasını defalarca alırlar, kullanmadan...

Haram olsun...

Neden mi kullanıyorum... mecburiyetten...tekel maalesef bulunduğum yerde...

Bu mesajımı silmeyin...
Ve ceza vermeyin... biraz isyan hakkım olsun artık...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Superonline a geçme imkanın varsa tek seçeneğin o olsun gerisi yalan şu anda