paradox666
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
herşey çok güzel fakat fiyat ve tarifeleri hiç beğenmiyorum. gürya limitsiz adı olan tarifeler deki adil kullanım kotası can sıkıyor.
netlimitsiz paketinde adil kullanımı pek takmadıkları için gayet memnunum şu aralar
Ttnetten memnun olanları arıyosan gazeteye ilan ver dostum belki 1-2 enayi vardır. 3 liralık şeye 10 lira verip memnun olan.
8 mbit'e kadar olan tarife çıkar çıkmaz geçtim. 2 yıllık taahhütüm biteli birkaç ay oluyor. son bir kaç ayda hızımın 8 den 4 e düşürülmesi dışında (modem kaynaklı sorunları saymazsak) hiç sorun yaşamadım diyebilirim. stabil 8 mbit hizmet aldım her ay yüzlerce gb download yaptım ve hızımı düşürmedi kimse. kısacası gayet memnunum bir de şu 4 mbit hızı tekrar 8 e çekseler...
Arkadaşim sen heralde santralin yanında oturuyorsun ttnetin alt yapısı yokHerkes TTNET'ten şikayetçi kendilerine göre haklı sebepleri vardır bunu anlayışla karşılıyorum.
TTNET ile hiç bir bağım olmamasına rağmen gayet mennunum kendilerinden. Herkes diyor ki sözleşme bitsin TTNET'den kurtulacağım benim öyle bir düşüncem yok. Tek dezavantajı fiyatların pahalı olması.
Kullandığım tarife 8 mbps'e kadar. Eğer en seedli torrenti seçersem yada hız sınırlaması olmayan bir upload sitesinden oyun program müzik vs indirirsem tam hızla indiriyor. Zaten o indirmelerdeki yavaşlıkda sağlayıcının değil oyunu indirdiğimiz kaynakların sorunu. Bağlantı sorunum da yok hiç kopma olmuyor. Neyse çok olumlu konuştum Allah nazardan saklasın. Olmayanlara da nasip etsin.
içimden geldi sende çok yaşa8mbite kadar kullanıyorum ve şuana kadar bu tarifede hiçbi sorun yaşamadım yaşasın TTNET
avrupadada internet kullanmis biri olarak TTNET`in sundugu hizmetler bence yeterince iyi, birkac avrupa ulkesi haric baglantisi bence bas basa gider. Elektrik ve su faturandan fazla gelmesi o senin butce meselen TTNET le alakasi yok.siz internet görmemişsiniz. fiyat ve standartlardaki kalite nedir görmemişsiniz. neye göre değerlendiripde memnun olduğunuzu açıkladınız anlamıyorum. insanlar neden bukadar düşüncesiz? elektrik ve su faturalarım bile TTNET ten daha az gelir(sınırsız tarife)
TTNET'den Mennun Olanlar?
Üstelik mesajlar da denetimden geçmiyor.TTnetten memnun olanlar diye bir konubaşlığı açılacağını rüyamda görsem inanmazdım.
Forum çıldırmış olmalı.