TTNET'den Mennun Olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben 8mbps netlimitsiz tarifesinden 16mbps ye tarifesine yeni geçiş yaptım... Tarifem 8megabitte iken 6 megabite kadar görüyordum en fazla şuandada hiç bi değişiklik yok yani 16 ya geçince hız aynı hayır 10 megabit hız alabilsem sesimi çıkartmayacamda ne gezer sadece gündüzleri 2 akşamları 6 ee şimdi nasıl memnun olalım... Verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz....

avrupadada internet kullanmis biri olarak TTNET`in sundugu hizmetler bence yeterince iyi, birkac avrupa ulkesi haric baglantisi bence bas basa gider. Elektrik ve su faturandan fazla gelmesi o senin butce meselen TTNET le alakasi yok.
Sen Avrupa da hangi ülkede yaşadın bilmiyorum ama Almanya daki bağlantıyı gördünmü hiç???... Veya İngiltere deki Fransa daki internet hızlarını gördünmü hiç???... Bakır kablolarla internete bağlanmaya çalışan kaç ülke var???...

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
HER AYSONU yaklaşık 100 liraya kadar TTNET' e fatura ödediğinizi düşünün. 2 yılda ''2.400 TL'' internet ücreti olur. yazık değilmi? 5 kişilik aile bukadar elektrik faturası ödemez! (ortalama)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
16 mbps e kadar limitsiz tarifesindeyim aldığım şu hıza bakın ben nası memnun olayım şimdi bu ttnetten...

1279629872.png

Buda ttnet in hız testi...

Son Ölçüm Sonucu:
İndirme Hızı: 1657 kbps (207.1 KB/sec transfer rate)
Gönderme Hızı: 473 kbps (59.1 KB/sec transfer rate)

03 Mayıs 2011 Salı 18:32:41

satasbana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben memnunum tabiki birazdaha ucuz olsa interneti en pahalı kullanan ülkelerden birisiyiz 54 lira fatura gelio yani

---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

ve şunu eklemek istiyorum san fransisco da 56 MBT internet kullanan arkadaşlarım var şok oldum dahada fazlası var eminim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Ben halen menunum...

yucelsolak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon ücreti olmasa internet bence iyi çünükü geçen sene johannesburg a gittim. internet buranın 3 katı fiyatına.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamsız hiç kullanmadığım hat parası-telefon parası olmasa memnunum diyeceğim.

Günden güne internet fiyatları düşüyor, daha da düşecek...
Diğer internet sağlayıcılarda yaygınlaşsa rekabete girse;

"görecez seni TTNET arkamızdan nasıl yalvaracak aman ""şunu yaparız bunu yaparız"" diye kapılarımızı aşındıracaklar

o günlerde yakın...

fethiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle boş boş "ben TTNetten memnunum" diye konuşmak çok kolay. Fethiye'nin göbeğinde daha 8 Mb. bağlantı sağlayamayan ve hala 1 Mb. bağlantı ile bizleri yerlerde süründüren 6 Kb/s hızla dosya indirmeye mahkum eden, 250 MB'lık dosya indirmeye başladığınızda tam %95'ini indirdiğinizde bağlatı kesilen ve bir dosyanın 4. partını ancak 6. denemeden sonra (her biri % 90-95 asarsında kesilen 5 defa indirme denemesi) ancak tamamlanabilen sizin de böyle bir TTnetiniz olsa umarım sizler de çok beğenirsiniz(!!!!!!!). Hatta aşığı bile olursunuz öyle değil mi?. Üstelik istediği fiyatı alması da cvabası. Tabii bir de madalyonun öbür yüzü. TTnetten internet almak için sabit telefon mecburiyeti. Sabit telefonsuz (yalın) almak içinse de o zaman fiyat bir kol kadar daha artıyor. Tabii internet almak için bulundurduğunuz sabit teledon için de her ay hiç konuşmadan ödediğiniz kol gibi para da cabası. Ben hiç konuşmasam bile 25 Tl (18 Tl'si sabit ücret yani alma ver parası). Eeeee... ondan sonra bunun neresi hizmet neresi memnuniyet.

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Yurtdışındaki 100 Mb. hızındaki parayla biz ülkemizde TTnetten 1 Mb. hızında internet alabiliyoruz. Yani siz parayı ödeyin de ne yaparsanız yapın. Benim sağlayacağım hız bu zihniyeti. Ben kotasız 1 Mb. internet hizmeti için her ay en az 52,50 TL ödüyorum ama ttnetin bana verdiği hizmet "1 Mb. hızında internet, 6-8 Kb/s hızında dosya indirme hızı, dosya indiriken her indirme sırasında % 90-95 indirme tamamlandığında internet bağlantınızın kesilmesi ve yeniden dosya indirmeyi denemeniz, tabii bu dosyayı indirme sırasında yeniden % 90'larda tamamlandığında kesilmeme garantisi yok.".

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Öyle boş boş "ben TTNetten memnunum" diye konuşmak çok kolay. Fethiye'nin göbeğinde daha 8 Mb. bağlantı sağlayamayan ve hala 1 Mb. bağlantı ile bizleri yerlerde süründüren 6 Kb/s hızla dosya indirmeye mahkum eden, 250 MB'lık dosya indirmeye başladığınızda tam %95'ini indirdiğinizde bağlatı kesilen ve bir dosyanın 4. partını ancak 6. denemeden sonra (her biri % 90-95 asarsında kesilen 5 defa indirme denemesi) ancak tamamlanabilen sizin de böyle bir TTnetiniz olsa umarım sizler de çok beğenirsiniz(!!!!!!!). Hatta aşığı bile olursunuz öyle değil mi?. Üstelik istediği fiyatı alması da cvabası. Tabii bir de madalyonun öbür yüzü. TTnetten internet almak için sabit telefon mecburiyeti. Sabit telefonsuz (yalın) almak içinse de o zaman fiyat bir kol kadar daha artıyor. Tabii internet almak için bulundurduğunuz sabit teledon için de her ay hiç konuşmadan ödediğiniz kol gibi para da cabası. Ben hiç konuşmasam bile 25 Tl (18 Tl'si sabit ücret yani alma ver parası). Eeeee... ondan sonra bunun neresi hizmet neresi memnuniyet.
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Yurtdışındaki 100 Mb. hızındaki parayla biz ülkemizde TTnetten 1 Mb. hızında internet alabiliyoruz. Yani siz parayı ödeyin de ne yaparsanız yapın. Benim sağlayacağım hız bu zihniyeti. Ben kotasız 1 Mb. internet hizmeti için her ay en az 52,50 TL ödüyorum ama ttnetin bana verdiği hizmet "1 Mb. hızında internet, 6-8 Kb/s hızında dosya indirme hızı, dosya indiriken her indirme sırasında % 90-95 indirme tamamlandığında internet bağlantınızın kesilmesi ve yeniden dosya indirmeyi denemeniz, tabii bu dosyayı indirme sırasında yeniden % 90'larda tamamlandığında kesilmeme garantisi yok.".

Beddua etme dahada beter olursun :P TTNete sövüp iyi hizmet alanlara beddua etmeden önce kullandığın telefon hattını kabloları felan kontrol et! Adama bak ya biz memnunuz diye beddua ediyor...

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bazı avrupa ülkelerinde 1 mbps internet yerel yönetimler tarafından ücretsiz bir hizmet olarak sunuluyor.

KIZILTEKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim tarifem de 8 mbit'e kadar sınırsız tarife. Gayet memnunum kopma falan zaten olmuyor download da 870 kb/sn standart ne artıyor ne azalıyor bu da bana gayet yetiyor :) Biraz daha ucuz olsa daha iyi olur elbette.
biraz daha ucuz olsa:)

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Beddua etme dahada beter olursun :P TTNete sövüp iyi hizmet alanlara beddua etmeden önce kullandığın telefon hattını kabloları felan kontrol et! Adama bak ya biz memnunuz diye beddua ediyor...

Demnesia Kardeşim sana torpil geçmiş olmalı TTNET :D böyle TTNET e dua eder gibi konuştuğun için :D yav ben 8 Mbite kadar sınırsız kullanıyorum telefonlada görüşmüyorum hiç aylık minimum 80 lira ödüyorum telefonlar beraber. Sen gel buraya kardeşim 100 metrede fiber kablo al gel tak benim ttnet'e 1 Mbiti görürse senin o 2 gözünden öpecem valla :D ama şu an kurtuldum ben Allah'a şükür SUPERONLİNE aldım ilk 3 ay BEDAVA. sonraki 9 ay 24 TL kalan 1 yılda 49 Tl olmak üzere sınırsız ve hızımda 70 Mbit altına hiç düşmedi :) memnun olanlar TTNET'le apalamaya devam etsin :D

zedo.tv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ten memnun olmak için sebeplerimiz olduğu gibi. memnun OLMAMAK içinde bir çok sebebimiz mevcuttur..
Mesala ;
sadece açma kapama ücreti olarak 15 tl artı 4-5 tl de gecikme zammı alması. bizi resmen sömürmekteler.

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben çok memnunum.Neden;
Evimde 8mbite kadar var ve indirme hızım genelde duckload free ile 1mbit civarıdır.
Speedtestde ise 7 ile geceleri 9 mbittir.
Evim santrale çok uzaktı(ozamanda hız aynıydı) sonra tam kapımın önüne dslam koydular sağolsunlar şuan istesem 32mbit bile alabiliyorum ama bence gereksiz çünkü free kullanıyorum genelde.
İnternet hızı apartmanın içindeki altyapıyada bağlı herşeyide ttnete atmamak lazım.
Şikayetçi olduğum yerler tabi ki var mbit başına düşen fiyat çok pahalı.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bir söz vardır atalarımız güzel sölemiş.... kimse alınmasın ama tam yerine otuyor.. e... hoşaftan ne anlar... elin adamı 100 mbit interne cıksın biz daha istanbulun göbeğinde 8 mbt kpuyor mu kopmuyor mu tartışmalarına girelim... sonrada kopma yasamayanlar ttneten memnunuz desin... beyler istanbulda yaşıyoruz... 8 mb kopmalar var her yere bağlanmıyor diyoruzz... anlayamıyormusunuz olayı... eskiden dial-up bağlantı vardı yaa.. hani millet ADSL'e yeni gerçerkn, biz dialup ullanıyorduk ya 28 kbt hızda onu kullanıyorduk yaaa. he iştee artık 8 mbt bugün dial-up bağlantısı... siz oturun beğenmeye devam edin.... allahım yaa... ne kadar kopuksınuz dünyadan... çöl bedevilerine verdik TTNeti şimdi araplardan hizmet dileniyoz.. elin tembel arabı ne anlarrr teknolojiden... nese artık 20 yıl sonra bir dahaki ihaleye kadar hiçbir nanem olmaz bu ttnetten...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bir söz vardır atalarımız güzel sölemiş.... kimse alınmasın ama tam yerine otuyor.. e... hoşaftan ne anlar... elin adamı 100 mbit interne cıksın biz daha istanbulun göbeğinde 8 mbt kpuyor mu kopmuyor mu tartışmalarına girelim... sonrada kopma yasamayanlar ttneten memnunuz desin... beyler istanbulda yaşıyoruz... 8 mb kopmalar var her yere bağlanmıyor diyoruzz... anlayamıyormusunuz olayı... eskiden dial-up bağlantı vardı yaa.. hani millet ADSL'e yeni gerçerkn, biz dialup ullanıyorduk ya 28 kbt hızda onu kullanıyorduk yaaa. he iştee artık 8 mbt bugün dial-up bağlantısı... siz oturun beğenmeye devam edin.... allahım yaa... ne kadar kopuksınuz dünyadan... çöl bedevilerine verdik TTNeti şimdi araplardan hizmet dileniyoz.. elin tembel arabı ne anlarrr teknolojiden... nese artık 20 yıl sonra bir dahaki ihaleye kadar hiçbir nanem olmaz bu ttnetten...
Madem o kadar anlıyorsun hoşaftan kurarsın bir şirket rakip olursun TTNete! Oturduğun yerden bol keseden sallamak kolay! TTNet olmasaydı hala 56k kullanıyordun. Hem TTNet araplara satılmadı hisselerin %51 ine sahipler %35i devlette geri kalanda halka açık!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
TTNet'e rakip olmak gibi bir şansı yok kimsenin çünkü Türkiye'de interneti sağlayan kurum Türk Telekom'dur. Superonline, Biri, Doping vs vs. firmalar TTNet'ten interneti toptan alır ve perakende satar. Fiber hizmet de buna dahildir, bu firmalar kendilerine TTNet tarafından verilen hız ve altyapı ile işlem yapabilirler sadece.

UyduNet ve MetroNet gibi telefon bazlı olmayan alternatif platformlar ADSL e rakip olamaz çünkü bu kadar geniş ağları yoktur, bu ağları yapmaya sermayeleri de yoktur. Bunu fırsat bilen TTNet piyasada tekelci bir konumdadır ve piyasayı istediği gibi yönetiyor. Milyonlarca insandan bu kadar para topluyor ve mahalle içerilerindeki kablolar hala bakır. Bu kablolar fiber ile değiştirilmeden doğru dürüst bağlantı görmemiz imkansız bizim. "TTNet olmasa 56k kullanıyordun" kısmı ilginç olmuş, TTNet senin benim hayrıma değil kendi yılda yüz milyonlarca dolar kazandığı için bu işte ve bizden aldığı para ve vergilerin hakkını vermek zorunda. İnsanlar bunun için de eleştirir TTNet'i ve gayet haklıdır, çünkü bunun hakkını vermiyor kesinlikle. TTNet'in araplara ya da başka birilerine satılmasına kesinlikle karşı değilim, ama ordan gelen milyarlarca dolar paranın nerelere harcandığını bilmek benim en doğal hakkımdır.

versamax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kaç arkadaşım Telekom'da çalışıyor. Şu an Diyarbakır'da bile bir çok Eve kadar fiber projeleri yapıyorlarmış. Bakır kablo devri bitti artık diyor. Birkaç yıla kadar da tüm altyapıyı fiber optik teknolojisine dönüştüreceklermiş. Fiber üzerinden internet, ses ve IPTV hizmetleri tek kablo üzerinden sağlanacak diyor. Bence bu ülkemiz için çok büyük bir atılım. Diğer operatörler de zaten Telekom'un altyapısını kullanıyor..

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
<script language="javascript" src="http://shiftdelete.net/video/show/3234"></script> bende memnunun bu videoyu izledim 5.866 olan kotam 5.885 oldu diyeceğiniz tek kelime var sınırsıza geç nasıl memnun olabilirim ben eskiden ttnette defalarca filim izliyordum şimdi 2 dakikalık bir video izledim kotam cort dedi tam 19 mb attı lütfen yaa buna bir çözüm bulsunlar tamam hız iyi internet erişimide iyi ama çoook pahalı çooooook

Merhaba,

Pc nizde trojen olabilir. Dışarıya gilgi gönderiyordur ve bu dolayısı ile kotanızı arttırıyor.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bir kaç arkadaşım Telekom'da çalışıyor. Şu an Diyarbakır'da bile bir çok Eve kadar fiber projeleri yapıyorlarmış. Bakır kablo devri bitti artık diyor. Birkaç yıla kadar da tüm altyapıyı fiber optik teknolojisine dönüştüreceklermiş. Fiber üzerinden internet, ses ve IPTV hizmetleri tek kablo üzerinden sağlanacak diyor. Bence bu ülkemiz için çok büyük bir atılım. Diğer operatörler de zaten Telekom'un altyapısını kullanıyor..

Vallahi arkadaşın kusura bakmasın ama bunları çok duyduk. Diyarbakır'a götürürsün de İstanbul'daki kabloları nasıl yeniliyeceksin? Birkaç yıla imkansız böyle birşey, en azından şu anki çalışma prensipleri bunu gösteriyor.

jakobgfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dial-up bile daha kaliteliydi 8mb netlimitsiz netim var adil kota 25 gb bu ay sadece 18 gb indirme yapmışım ama nedense net hızım şimdiden düştü ne yapmaya çalışıyorlar acaba ? sözleşmede bitmiş bu ay en iyisi kapattırmak zaten 22 ağustosta kendiliğinden kapanacak :hammer:

marlboro__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 ay önce 3 ay 15tl (net limitsiz) paketine üye olmustum.
6 aydan sonra bana 39tl geliceğini sölediler.
ilk ay 39 sonraki ay 49 ve sırasıyla 54-59-69-73tl geldi..
artık bir sonraki faturayıda merak eder oldum..
Şansa Süper Online Yetkililerini Gördüm Sokakta Ev Uğur Mumcu mah.de
Fİber Optik bağlantı için ANlaştık
1 günde kazıları bitirip.
1 haftada apartmana bağlantıyı yaptılar.
Babam Apt. Yöneticisi. 12Ay 100mbt Bağlantıyıda hediye ettiler..
Normalde 3 ay bedavaymış
Btmedi..Telekomun Tahattüt Kazığınıda Süper Online Karşıladı (215tl)
Bugune Kadar En Fazla Küfürü Benden Yemiştir telekom.
Millet Koyun Olunca Yol Babam Yol Nasıl olas Ses çıkaran da yok....

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende 8Mbit netlimitsiz kullanıyorum. 870 kb/s altına düşmüyor genelde. Birçok yerde altyapı ve mesafe sorunu yüzünde sıkıntılar yaşanıyor. Ben Telekom personeliyim. Bu yıl büyük oranda altyapı çalışmaları yapılmaya başlandı. Tabi bu heryerde olacak anlamına gelmez. Mesafe sıkıntılarıda bölgesel santral şebekeleri kullanılarak çözülüyor artık. Tabi buda zaman meselesi. Birde netlimitsiz tarifelerde arkadaşların dediği gibi 1 ile 8 arasında hız oranları olabilir. Bu santrale olan mesafeye kabloların kalitesine ve ADSL abonelerinin yoğunluğuna göre değişim gösteriyor. ADSL yapı olarak ortalama 4500 m mesafeden sonra çalışmıyor. Birde doping, smile vb servis sağlayıcılarıtelekomdan daha ucuz hizmeti nasıl verdiğine değinirsek. Bu şirketler Telekom üzerinden hat kiralayarak hizmet veriyorlar. Altyapı tamamen Telekomun. Fakat bu firmalar Telekom gibi arıza, tesis vb bakımve hizmetler için personel çalıştırmıyor. Sadece Call Center ları var o kadar. Örnek olarak eğer sadece evinizdeki telefon tesisatı yüzünde sıkıntı yaşıyorsanız ve bu konuda bilgili olmadığınızı varsayarsak (ki bu büyük bir kesimi içine alıyor ) arızaya bildirdiğiniz zaman gelip bunu tespit edecek personelleri yok. Telekomun her türlü sorun için personeli var. Neredeyse her yerde kendinize bir muhatap bulabiliyorsunuz. Tabii bu bütün personelin dörtdörtlük olacağı anlamına gelmez. Elbette iyisi ilede kötüsü ilede karşılaştığınız olmuştur.

Levent2101

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sözleşmeden Dolayı 1 Ay Daha 8 Megabit'e kadar Paketindeyim aylık download 250 ila 500 gb arası değişiyor
Bağlantı Hızımdan Düşme Olmadı Ama Sorun Bağlantı kopması ,kaliteli müşteri hizmetleri çok memnun ediyor ve ENGELLEMELERİ(modem ip almıyor diyince bilgisayarı aç kapat demeleri gibi)Sözleşme biter bitmez 20 tl daha pahalı olan "UyduNet 10 Mbps Sınırsız Paketi"ne geçeceğim. ve TTnet Sonunda Adil Kullanım ın peşine düşmeye başlamış sanırım birkaç arkadaşımın hızı 25gb dan sonra düşmeye başlamış

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
aslında bende memnunum hiç bi yamuğu olmadı şimdiye kadar. arada hız düşüyordu eskiden ama şimdi oldukça iyi. hep 8mbps

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Vallahi arkadaşın kusura bakmasın ama bunları çok duyduk. Diyarbakır'a götürürsün de İstanbul'daki kabloları nasıl yeniliyeceksin? Birkaç yıla imkansız böyle birşey, en azından şu anki çalışma prensipleri bunu gösteriyor.

Bu bi kaç yılda olacak bişey değide yani en azından böyle bi çapa olsa oda yok....

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sakarya'da bir turkcell fiber net olsa hemen geçicem. Daha dün konuştum ttnet ile şimdilik bu diyor. 1 hafta öncesine kadar sorunsuz bir şekilde verebildiği hızı (8192mbps) artık sağlayamıyormuş cevaba bak. Para almasını biliyorsun ama! 4160 görüyorum şimdi sadece onu da sabitlemiş hani hat zayıflamasından dolayı değil. Bu kadar mı yalancı olunur be kardeşim. İşim olmadığı bir gün basıcam ttnet bürosunu!!!

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Sakarya'da bir turkcell fiber net olsa hemen geçicem. Daha dün konuştum ttnet ile şimdilik bu diyor. 1 hafta öncesine kadar sorunsuz bir şekilde verebildiği hızı (8192mbps) artık sağlayamıyormuş cevaba bak. Para almasını biliyorsun ama! 4160 görüyorum şimdi sadece onu da sabitlemiş hani hat zayıflamasından dolayı değil. Bu kadar mı yalancı olunur be kardeşim. İşim olmadığı bir gün basıcam ttnet bürosunu!!!

benim 16mb i 14 e sabitlemişler aradım santraldekileri niye yaptınız otomatik yapılmıs biz yapmadık dedi sonra ankara merkezden yükseltilebilir dediler 1 2 saat sonra ararız dediler aradılar düzelttiler ama uyardılar hatta kopmalar yasanabilir dediler su an hiçbir sorun yok sonuna kadar 16 mb alıyorum :)
sana da tavsiyem santrale git ttnet bölümüne gir derdini anlat bosuna arıza kaydı bırakma :) bana santraldekiler öyle dediler arıza kaydı bırakma beni ara bu numaradan dedi verdi santraldeki hattını :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
benim 16mb i 14 e sabitlemişler aradım santraldekileri niye yaptınız otomatik yapılmıs biz yapmadık dedi sonra ankara merkezden yükseltilebilir dediler 1 2 saat sonra ararız dediler aradılar düzelttiler ama uyardılar hatta kopmalar yasanabilir dediler su an hiçbir sorun yok sonuna kadar 16 mb alıyorum :)
sana da tavsiyem santrale git ttnet bölümüne gir derdini anlat bosuna arıza kaydı bırakma :) bana santraldekiler öyle dediler arıza kaydı bırakma beni ara bu numaradan dedi verdi santraldeki hattını :)

Helal olsun 14 ten 16 ya çıkarmışsın hızı. Aynen gidiyorum. Son çare de bu. Bunda da olmazsa ttnet e elveda partisi düzenleyecem :) Kimse hakkımı yiyemez!

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende memnunum :) önceleri 1mbit bile zor çalışıyordu fakat outdoor sistem kurdular sitenin yakınına şuan 16mbit sorunsuz kullanıyorum