Ttnet tarife değişikliği...

avarhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ttnet 1mb sınırsız internet kullanıcısıyım. Bir kaç ay öncesine kadar, en geç 20 günde bir arayarak 8 mb sınırsız tarifesi hakkında bilgi veriyorlardı ve ısrarla bu tarifeye geçmemei istiyorlardı. Şimdiye kadar düşünmedim. Artık internet hızının artmasını istiyorum. En azından 5-10 gün hızlı download yapayım. Ttneti aradım ve 8 mb limitsiz tarifesine geçmek istediğimim söyledim. Biraz beklettiler... Sonrada hattımın(altyapının) buna uygun olup olmadığını öğrenmem için telokoma gitmemi söylediler. Telefonla öğrenemiyormuşum. Israrlarımda işe yaramadı. Acaba ttnet yeni bir keşifmi yapacak? Kayıtlarında bunla ilgili bilgi yokmu? Yada eğer ttnetten aradıklarında tarife değişikliğinin kabul etseydim, "telekoma uğramanız gerekiyor" mu diyeceklerdi?

serap1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, malesef altyapı cok kötü bazı bolgelerde ama cok hızlı alt yapı yenileme calışmaları yaıpıyorlar cok yakında ısık hızında internet kollanıcısı olacagız. Keşif icin müracat etmenizde fayda var.
Saygılarımla.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
her kimle konustuysan sallamış seni... işte ttnet müşteri hizmetleri kalitesi... çağrı hizmetlerinden öğrenebiliryorsun.. ben hattımın ne kadara kadar destekleyeceğini öğrenmiştim... gerçi yanlıs bilgi vermişleri yaaa :D o da ayrı bir mesele:)

WEEKEND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, malesef altyapı cok kötü bazı bolgelerde ama cok hızlı alt yapı yenileme calışmaları yaıpıyorlar cok yakında ısık hızında internet kollanıcısı olacagız. Keşif icin müracat etmenizde fayda var.
Saygılarımla.

Sizin TTNET'te göreviniz nedir bilmiyorum ama en azından şu soruların cevabını çok merak ediyorum;

Bu alt yapı yenileme çalışmaları ne kadar hızlı ilerliyor?

Saatte kaç metre? Saniyede kaç cm? Ayda kaç abonenin alt yapısı iyileşiyor?

Herşeyi bi kenara itin ve sizce TTNET kazandığı paranın yüzde kaçını alt yapıya ayırıyor sizce?

Sıfırın kulaklarını iyi çınlattık akşam akşam.. :)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Saygılarımla.

ben ışık hızında istemiyorum,fazla yatırıma gerek yok!! 4-8mb arası kesilmeyen,düşmeyen internet olsun yeter,ama tez zamanda olsun.malum fatura her ay geliyor,ya hizmet! kaf dağının ardında,ha bugün,ha yarın..... insan sabır taşı olsa çatlar.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
superonline adsl in kampanyası var servis sağlayıcı değişiminde fln ilk 6 ay 9.90 lira airties air 6372 wifi modem de veriyor 24 aylık sözleşme tarifeden caymak isteyense 29 lira aktivasyon ücretini ve verilen modemi verip sözleşmeden çıkabiliyor 16 mbit 50 gb adil kullanımlı paket 59 lira ilk 6 ay 9.90 oluncada cazip oluyo aslında

00speed00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet altyapısını değiştirse ne yazar.Halkı yüksek fiyatlar ile sömürmeye devam edicekler.Şu fiber internet yaygınlaşsada ttnetin d*tü tutuşsa

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ttnet mi Allah belasını versin. 16mb/s tarife kullanıyorum güya. bu tarifeyi kullandığımı ancak fatura öderken hissediyorum. her ay 59 tl yi alırken vicdan azabı gibi tepeme çökmekten başka bildikleri bir şey yok. güya 16 megabit kullanıyoruz ama 512 kb bile zor bağlanıyorum Allah belasını versin bu ttnet'in hırsız sözü ona az gelir