TTNet Spam attack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zynl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zynl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet dün akşamdan bu yana aynı maili 28 defa gönderdi ve halende gelmeye devam ediyor, daha da komiği maillerin yüksek öncelikle işaretlenmiş olması, sanıyorum ki bu durumdan tek muzdarip olan ben değilimdir. tam şu anda bir tane daha geldi :) Daha kaç kere türk telekom indirim fırsatı maili alırım bilmiyorum ama bu yaptıkları alenen kimlik avı dolandırıcılığı kısaca spamdır.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Spam degıldır . Nedenı ındırım fırsatlarını ve kampanya bılgılerını ordakı maılın kaydıyla kabul etmıs olmak. Aslında spam ama hak ıdda edılemez :)

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dua et sana hergün SMS atıp haftada 1-2 kere aramıyorlar :D Ben 3 yıldır SMS atmayın aramayın dememe rağmen yine de arıyorlar numaramı kayıtlarından sildiklerini söylediği halde. Şikayetvar'da 10 taneye yakın bununla ilgili şikayet kaydım var ve herdefasında müşterimizin sorunu giderildi denmesine rağmen cepten arıyorlar. Cep'den aramaları açmayınca bu sefer de anında ev telefonumdan arıyorlar. Sabrım taştı eğer devam ederlerse ses, SMS, ve email kayıtlarıyla beraber mahkemeye başvuracağım.

Anlamadığım TTNET'i hangi cahil eğitimsiz insanlar yönetiyor da bu şekilde müşteriyi rahatsız ederek abone toplayacaklarını zannediyorlar. Sırf bu yüzden TTNET servislerine hayatım boyunca abone olmayacağım. Allah belalarını versin zor kurtuldum taşıdım internet bağlantımı ama hala arıyorlar mesaj atıyorlar.

zynl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah ta yine aynı mailden 23 adet gönderilmiş. Hukuken spam olmayabilir ama etiken tacizdir.