Ttnet sözleşmemi iptal edeceğim.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar yaklaşık 4 yıllık ttnet kullanıcısıyım 24 tl ile başladığım bu işte şimdi her ay cuzi miktarlarda değişme olsa da yaklaşık 66-70 tl arasında bir ödeme yapıyorum. ama artık pes ettim. ipleri kopma noktasına getiren olaylar 2 yıllık sürenin dolmasının ardından başladı. Önce bunlar beni aradı yok kampanya var da yok indirim de derken biz de nasıl olsa kullanıyoruz bari 6 ay daha az ödeyelim diye kabul ettim.Keşke etmeseydim kendimi bile bile bu kan emiciye zincirledim. Neyse başta 1mbs olan hızı önce 8mbs ye çıkarttım sonra da 16mbs ye. Ama hızı 16mbs ye çıkarınca hat gitti yaklaşık 15 gün aramadığım müşteri hizmetleri mi kalmadı yok twitter dan mı yazmadım müşteri hizmetlerini mi aramadım, il müdürlüğüne gidip dilekçe mi vermedim ama yok olmadı 16mbs parasına 256kbs ile bile bağlanamadım en sonunda ben de gemileri yaktım ve sözleşmem olmasına rağmen gereken ceza neyse verip bu sülüğü sırtımdan söküp atacam.şimdi sizden ricam sözleşme iptali yaparken daha sonra başıma borç çıkarmamaları için ne yapmam gerekir nasıl bir yok izlemeliyim.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ödemyi yap borç biti yazılı imzalı kağıdı al savunmanı yapabilirsin

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
borcum olmadığına dair bir belge alma imkanım var mı?

kuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende önceden TTNET kullanıcısıydım. Zaten Adsl hizmetini kapattırmak için önceden borç var mı yok mu onu kontrol ediyorlar. Benim 2 yıl önceden borç çıkartmışlardı :cursing:. Haberin olsun!

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telekom bayisine git alacak verecek olmadığına dair imzalı kağıt al

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Aslında ttnete burdan mesaj atıp hattının desteklediği maksimum değeri bulmaları için yardım isteyebilirdin, ben de 16ya çıkarmıştım ama hat zayiflamasi olduğu için modem hiç sinyal alamadı. Ben de hızımin maksimum değerini öğrenmek için mesaj attım ve döndüklerinde kopma olmadan stabil olan hıza sabitlettim