AKUMA
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
arkadaşlar yaklaşık 4 yıllık ttnet kullanıcısıyım 24 tl ile başladığım bu işte şimdi her ay cuzi miktarlarda değişme olsa da yaklaşık 66-70 tl arasında bir ödeme yapıyorum. ama artık pes ettim. ipleri kopma noktasına getiren olaylar 2 yıllık sürenin dolmasının ardından başladı. Önce bunlar beni aradı yok kampanya var da yok indirim de derken biz de nasıl olsa kullanıyoruz bari 6 ay daha az ödeyelim diye kabul ettim.Keşke etmeseydim kendimi bile bile bu kan emiciye zincirledim. Neyse başta 1mbs olan hızı önce 8mbs ye çıkarttım sonra da 16mbs ye. Ama hızı 16mbs ye çıkarınca hat gitti yaklaşık 15 gün aramadığım müşteri hizmetleri mi kalmadı yok twitter dan mı yazmadım müşteri hizmetlerini mi aramadım, il müdürlüğüne gidip dilekçe mi vermedim ama yok olmadı 16mbs parasına 256kbs ile bile bağlanamadım en sonunda ben de gemileri yaktım ve sözleşmem olmasına rağmen gereken ceza neyse verip bu sülüğü sırtımdan söküp atacam.şimdi sizden ricam sözleşme iptali yaparken daha sonra başıma borç çıkarmamaları için ne yapmam gerekir nasıl bir yok izlemeliyim.