Ttnet reklamı hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ambient
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sitenin ana sayfasına girince ttnet reklamı görmek zorundamıyız hadi birkez gördük tekrar anasayfaya gelince yine ttnet reklamı üstelik bütün sayfayı kaplıyor bu durumdan rahatsız olan yokmu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tekrar tekrar söylemekten bıktık ama yine de söylüyorum.

Bu adamlar babanızın hayrına çalışmıyor. Bu işe emek veriyorlar, siteyi ayakta tutmak için en güncel bilgileri bize ulaştırmak için sürekli çalışıyorlar. Bu emeğin karşılığıda bu reklamlar. Reklamlar üzerinden gelir sağlıyorlar. Bi tıklayıp çıkmak çokmu zor. Bence değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sitede hiç bir şey yapılamıyor ki. Sadece reklam çıkıyor her linkten.

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kimseden babanızın hayrına çalışmasını isteyen yok elbette reklam yapılacak ama o reklam tüm ekranı kaplayıp rahatsız edici seste olursa rahatsız olurum önceden forumda lumia yere göge sıgdırılamıyordu şimdi ttnet çıktı. illa reklamdan para kazanmak içinde şeytanın avukatlıgını yapmaya gerek yok

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Pardon da ttnet in reklama ihtiyacımı var piyasa tekel haline gelmiş dünyanın en pahalı interneti sat sonra git site reklam koy sonrada bedava olmuyor de şakamısınız yoksa ironimi yapıyorsunuz.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Reklam yapmasına yapsınlar tabiki de ona bir şey diyecek halimiz yok.Sonuçta reklamdan para kazanılıyor.Hangi markanında reklam verdiği bizi ilgilendirmez fakat reklamında bir sınırı olur.Adblock'u bir kere kapatayım dedim oda ne bütün sayfayı kaplayan koskoca dantiknet reklamı[emoji33] Reklam dediğin kıyıda köşede olur siteye destek olmak içinde arada bir tıklanır.Bu benim görüşüm.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Reklam siteye destek olmak için tıklanmaz. Siteye fayda getireyim diye zarar vermeyin :) adblock vb eklentilerinin de kullanımına, web store gibi mağazalarda indirilmeye sunulmasına karşıyım. Sonuçta bu sitenin ve benim gibi çoğu kişinin geliri bu reklamlar. Başvurup kaldırtacağım o eklentiyi :P

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Anasayfanın durumu böyle giderse sadece foruma girecem haberlere başka sitelerden bakmayı düşünüyorum.

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
tabiiki de reklamlara saygı duyuyoruz ama, reklamın ekranı kaplaması ve ses çıkartmasından rahatsız duyuyorum.
Zaten reklam köşesi var.