Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitenin ana sayfasına girince ttnet reklamı görmek zorundamıyız hadi birkez gördük tekrar anasayfaya gelince yine ttnet reklamı üstelik bütün sayfayı kaplıyor bu durumdan rahatsız olan yokmu
Tekrar tekrar söylemekten bıktık ama yine de söylüyorum.
Bu adamlar babanızın hayrına çalışmıyor. Bu işe emek veriyorlar, siteyi ayakta tutmak için en güncel bilgileri bize ulaştırmak için sürekli çalışıyorlar. Bu emeğin karşılığıda bu reklamlar. Reklamlar üzerinden gelir sağlıyorlar. Bi tıklayıp çıkmak çokmu zor. Bence değil.
kimseden babanızın hayrına çalışmasını isteyen yok elbette reklam yapılacak ama o reklam tüm ekranı kaplayıp rahatsız edici seste olursa rahatsız olurum önceden forumda lumia yere göge sıgdırılamıyordu şimdi ttnet çıktı. illa reklamdan para kazanmak içinde şeytanın avukatlıgını yapmaya gerek yok
Pardon da ttnet in reklama ihtiyacımı var piyasa tekel haline gelmiş dünyanın en pahalı interneti sat sonra git site reklam koy sonrada bedava olmuyor de şakamısınız yoksa ironimi yapıyorsunuz.
Reklam yapmasına yapsınlar tabiki de ona bir şey diyecek halimiz yok.Sonuçta reklamdan para kazanılıyor.Hangi markanında reklam verdiği bizi ilgilendirmez fakat reklamında bir sınırı olur.Adblock'u bir kere kapatayım dedim oda ne bütün sayfayı kaplayan koskoca dantiknet reklamı[emoji33] Reklam dediğin kıyıda köşede olur siteye destek olmak içinde arada bir tıklanır.Bu benim görüşüm.
Reklam siteye destek olmak için tıklanmaz. Siteye fayda getireyim diye zarar vermeyin adblock vb eklentilerinin de kullanımına, web store gibi mağazalarda indirilmeye sunulmasına karşıyım. Sonuçta bu sitenin ve benim gibi çoğu kişinin geliri bu reklamlar. Başvurup kaldırtacağım o eklentiyi