• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET Müzik Artık Ücretli

ZorhaK

Rektör
http://www.ttnetmuzik.com.tr/#ttnet_servisleri

35lvrb7.png

Ayrıca site yen arayüzüne taşınırken kullanıcı isimlerini de taşıyor bazı arkadaşlar giremiyor ise taşınma işleminden dolayı imiş.Müşteri hizmetlerindeki çalışan öyle dedi:)

şimdi 10 tane şarkı için ayda 3 tl isteyen ttnet tivibu için 1 tl alıyor sıradaki zam tivibuya olacak diyorum.:)

Tabi Ya ordan Müzik İndirenin aklından şüphe Ederim bir Türk Üsülü Daha Önce MÜşteri Topla Sonra Paralı Yap çok gördük bölelerini Korsana Evet:)

ben sadece müzik gündemini takip etmek için bakıyorum.TTnetten öğren bizimnet ten indir:D

Bizimnet çok geniş kapsamlı bir tabir, ihtiyacını karşıladığın her türlü yol BİZİMNET ten geçer.İhtiyaç görmek- derken WC ye giden birisi ''ule bu da mı BİZİMNETİN hizmeti'' diye geçirmesin aklından.

İnsanların bu kadar ahını alıyorlar bir taraflarından çıkacak elbet.

fizy dururken bu servise gerek yok :D
download için download helper var :D
klip istersek başbakanımızın bile girebildiği youtube var :D

Hayret bu nasıl ücretsiz diyordum sonunda ücreti kondurmuş TTnet :D

herhangi bir şeye destek vermek istiyorsanız fizy.com diyorum :)

100 parça için 14.90 tl o kadar da çok değil bana göre. sonuçda yasal mp3 indiriyorsunuz. hak yemiyorsunuz en azından şarkı başına 15 kuruş, bence güzel bir hizmet. ama tabiki şu husus da var, eğer indirilen parçalar süresiz istediğiniz gibi dinleyebiliyorsanız yani 1 ay gibi bir süresi yok ise güzel :clap: yoksa korsana devam ne yapalım.

Nisan sonunda Tivibu Standart plus 4tl olacak. yıl sonunda ise standart 2tl, standart plus 8tl olacak:)

FairStars Recorderle ttnetteki mp3ler bedava :)) hemde limit yok dinle kaydet mp3 kalitesinde ;)

bedava verse ordan indirmem bide paralı yapmış hehe :D

TTnet müziği iphone'da kullanıyordum ancak arkaplanda müziği dinliyemediğimden hoşuma gitmedi :)

TTNet olacak, kamu hizmeti olacak.
Aramızda buna inanan arkadaşlar var mı ki?
Adamların dini, imanı para.
Siz de kamu hizmeti bekliyorsunuz.