Aynen.ttnet babasına kıyak geçmez...
Hani modemden ayar yapıp hız arttırılabiliyor ya, belki de hız arttırılamayan modem vereceklerdir![]()
zyxel p-2812hnul-f1 cihaz veriyorlar...
ne nasıl oldu voip iptv felan vardi modemde cok kurcalamadim...o nasıl oldu acaba?
ne nasıl oldu voip iptv felan vardi modemde cok kurcalamadim...
amaçları ne bilmiyorum ama bu modemi verdiler ücretsiz.çok kaliteli bir marka airties ile kıyas olmaz ( airties kötü olduğundan değil tabi... ) 1 sınıf kalite...
marka ve model ne? Huawei ise almamakla iyi ettin fiber optik ve 3G modemleri disinda duzgun modemleri yok...
Daha vermediler hocam.Çarşamba günü geliceklermiş.
Bu arada benim şuan ki modem Airties RT 104 , "zyxel p-2812hnul-f1" bu modemi veriyolarsa hangisi daha iyidir onu kullanalım bari![]()
Hocam ben zaten 5 yıllık müşterisiyim öyle birşey olucağını zannetmem2 yıllık(genelde böyle yapıyorlar galiba) anlaşma yapmak istiyorlar gibi geldi. 2 senelik parasını ödeyecek garanti müşteri![]()
TTNET'den AKK olayından önce de kimse memnun değildi ki. Sorun AKK değil, bizleri kazıklamaya yolmaya çalışmaları. O yüzden AKK olsa da sırf TTNET denen firmaya fatura ödememek için Superonline veya Dsmart Net'e geçmek lazım.Hocam ben zaten 5 yıllık müşterisiyim öyle birşey olucağını zannetmemBi ara süperonline geçmeyi düşündüm ama onda da akk var diye biliyorum
![]()
TTNET'den AKK olayından önce de kimse memnun değildi ki. Sorun AKK değil, bizleri kazıklamaya yolmaya çalışmaları. O yüzden AKK olsa da sırf TTNET denen firmaya fatura ödememek için Superonline veya Dsmart Net'e geçmek lazım.