Ttnet Memnuniyeti

Ttnet memnuniyeti

• evet memmunum

Kullanılan: 68 19.8%
  • hayır memnun degilim

Kullanılan: 275 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    343

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
21 kişi hangi dünyada yaşıyor?
benim gibi şanslı, santrale yakın ve yeni döşenmiş kablo(fiber kadar olmasada sonuçta) modern bir dünyada yaşıyor. peki siz nerede yaşıyorsunuz ? :D

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Son derece memnunum TTNET ten... :)

omeremre42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8192 olan hızımın 5000-6000 ini kullanabiliyorum.4 gğn önce telefon faturasını yatırmayı unuttuğum için hemen kestiler sağolsunlar.hemen gidip yatırdım aksama kadar bekledim gelmedi.bizde aradık mh yi.dediler 3 güne kadar gelir.bir kere burda sorun var.3 gün ne demek yahu.nasıl bir altyapı var bu ttnette.neyse 4 gün geçti gelmedi.aradım arıza kaydı yaptırdık.bakın burayı iyi dinleyin:

geldiler dediler hattınıza bakalım indiler aşağıya geldiler dediler dsl var mı.dedik var ama internet kırmızı yanıyor.adamlar o bizden değil ttnet i arayın.aradık bu sefer diğer ekip geldi dedi abi bi aşağıya bakalım dedi.indik babamla birlikte aşağıya.dedi adam bize önceki ekip başkasının hattını bağlamış.özentisizlik budur işte.gelde sövme.internet yazaş olur ararız alt yapı sorunu derler.ulan şu alt yapı karaman dada yok, kırıkkaledede, sinoptada, mardindede, konyadada.yahu nasıl bir alt yapıymış.kaç şehir gezdim hepsinde aynı sorun.lanet ediyorum artık kendilerine.başka bir sağlayıcı bulsam hemen geçicem ama yok.hepsi ttnet in alt yapısından.superonline var ama oda burda yok.şans diyelim.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
8192 olan hızımın 5000-6000 ini kullanabiliyorum.4 gğn önce telefon faturasını yatırmayı unuttuğum için hemen kestiler sağolsunlar.hemen gidip yatırdım aksama kadar bekledim gelmedi.bizde aradık mh yi.dediler 3 güne kadar gelir.bir kere burda sorun var.3 gün ne demek yahu.nasıl bir altyapı var bu ttnette.neyse 4 gün geçti gelmedi.aradım arıza kaydı yaptırdık.bakın burayı iyi dinleyin:

geldiler dediler hattınıza bakalım indiler aşağıya geldiler dediler dsl var mı.dedik var ama internet kırmızı yanıyor.adamlar o bizden değil ttnet i arayın.aradık bu sefer diğer ekip geldi dedi abi bi aşağıya bakalım dedi.indik babamla birlikte aşağıya.dedi adam bize önceki ekip başkasının hattını bağlamış.özentisizlik budur işte.gelde sövme.internet yazaş olur ararız alt yapı sorunu derler.ulan şu alt yapı karaman dada yok, kırıkkaledede, sinoptada, mardindede, konyadada.yahu nasıl bir alt yapıymış.kaç şehir gezdim hepsinde aynı sorun.lanet ediyorum artık kendilerine.başka bir sağlayıcı bulsam hemen geçicem ama yok.hepsi ttnet in alt yapısından.superonline var ama oda burda yok.şans diyelim.

valla o bende olmadı. elim sıkışık olduğu için 1 ay geciktirdim faturaları hem ttnet hem tt ama kesmedşler ve 1,5 tl filan gecikme zammı aldılar. hiç bir şey o da.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Şu EVET diyen 25 kişinin oturduğu semte taşınmak istiyorum yeter yaa...:D.D İnterneti en hızlı kiminse bana oradan bi ev ayarlasın ..

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Şu EVET diyen 25 kişinin oturduğu semte taşınmak istiyorum yeter yaa...:D.D İnterneti en hızlı kiminse bana oradan bi ev ayarlasın ..

gel hacı bizim binada 1 yer boş ama şöyle bir şey var benim net ben dahil 5 pc+cepler tarafından kullanılıyor haberin olsun akşamları bayağı gıcık oluyo :D ha bu arada benim 5li swtich full gelirken 8li alda gel .D bende arayım ttneti 16mpbs yaptırayım hızı nasılsa bana bedava :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
gel hacı bizim binada 1 yer boş ama şöyle bir şey var benim net ben dahil 5 pc+cepler tarafından kullanılıyor haberin olsun akşamları bayağı gıcık oluyo :D ha bu arada benim 5li swtich full gelirken 8li alda gel .D bende arayım ttneti 16mpbs yaptırayım hızı nasılsa bana bedava :D
Senin modemin dibi benzin istasyonu gibi olmuş gelen dolduruyor giden dolduruyor..:D Ben kendime ayrı bi hat çektireyim sorun değil.. Sen nerde oturuyorsun??..

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Memnunmuyum s.ktr ordan değilim tabi 8 mbit verikmesi gerekirken 800 kb verilirmi ya !

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Senin modemin dibi benzin istasyonu gibi olmuş gelen dolduruyor giden dolduruyor..:D Ben kendime ayrı bi hat çektireyim sorun değil.. Sen nerde oturuyorsun??..

Çorum / Sungurlu :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Memnunmuyum s.ktr ordan değilim tabi 8 mbit verikmesi gerekirken 800 kb verilirmi ya !

arkadaşım 8 mbit 1 mbayt yapar. 800 kbaytda ttnete göre stanart bir hız.

bana yakın bi yerde oturmazsan batar ama netin. örn: yaklaşık 600 m uzakta oturan kuzenim 1.50 den yukarı çıkamıyor. 3 4 km uzakta oturan arkadaşımda aynı durumda.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2

bana yakın bi yerde oturmazsan batar ama netin. örn: yaklaşık 600 m uzakta oturan kuzenim 1.50 den yukarı çıkamıyor. 3 4 km uzakta oturan arkadaşımda aynı durumda.

Benm için sorn yok zaten üç kişiye bağlatmışım ttnetin ibn.lğine karşılık bu :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Benm için sorn yok zaten üç kişiye bağlatmışım ttnetin ibn.lğine karşılık bu :D

internet Türkiye'de çok pahalı. başka ne olacaktı ? :D millet 55 tl vermemek için bana 15 tl veriyo al sana sınırsız net :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
internet Türkiye'de çok pahalı. başka ne olacaktı ? :D millet 55 tl vermemek için bana 15 tl veriyo al sana sınırsız net :D

E en manatıklısı benim net o kadar düşük sayılmaz ama her gün burda ttnet haberlarini okuya okuya gına geldi ben aylık on tl veriyorum :D

Halk içinde bir laf vardır söylersem burda şimdi kesin atarlar beni sdn'den :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
E en manatıklısı benim net o kadar düşük sayılmaz ama her gün burda ttnet haberlarini okuya okuya gına geldi ben aylık on tl veriyorum :D

Halk içinde bir laf vardır söylersem burda şimdi kesin atarlar beni sdn'den :D

o sozle ilgli bi fkrm yk. Pm atsna onu.d ha bde sn ne kullaniyosn?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

Bende Konya da oturuyorum aramızda fazla bi fark yokmuş ama demekki ttnet leblebiyi seviyor...:D

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne TTNET , Ne de TT'dan memnun değilim
ama ülke genelinde TEKEL alternatifi yok , yada çok kısıtlı

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya zaten alternatif olsa bir dakika bile durmam mecburen afedersiniz buyrun bu benim .... diyoruz ...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İki gün önce memnunum dedim, bugün İnternet'i bir açtım :D
sfJqo.jpg

İlk defa karşılaşıyorum bu ekranla ki 25 gb sınırını aşmama 13-14 gb varken...

Katilpence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Memnun olmak için ilk önce ttnet gitsin alt yapı çalışmalarına hız versin süperonline karış karış caddeleri kazarken bunlar hala bakır kablo baglamaya çalışıyorlar.Sözde netlimistiz kullanıyoruz.8 mbit miş 4 mbit görünce santral uzaklıgı muhabbetine çatır çatır baglantı kopuyor.2 mbit çektirdim sistemden kopmalar durdu.Hat zayıflıgı %43 olan bi sistemden ne bekleyebilirsiniz ki Allahtan şehirde oturuyorum köyde filan otursam 56 k dialup baglayacaklardı sanırım.Yeri geliyor cep telefonumdaki internetin bundan daha iyi olduguna kanat getiriyorum.Yanlışlıkla superonline bizim caddeyi kazsa 2 kazmada ben vurucam yardım için çabuk baglatayım.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Memnun olmak için ilk önce ttnet gitsin alt yapı çalışmalarına hız versin süperonline karış karış caddeleri kazarken bunlar hala bakır kablo baglamaya çalışıyorlar.Sözde netlimistiz kullanıyoruz.8 mbit miş 4 mbit görünce santral uzaklıgı muhabbetine çatır çatır baglantı kopuyor.2 mbit çektirdim sistemden kopmalar durdu.Hat zayıflıgı C olan bi sistemden ne bekleyebilirsiniz ki Allahtan şehirde oturuyorum köyde filan otursam 56 k dialup baglayacaklardı sanırım.Yeri geliyor cep telefonumdaki internetin bundan daha iyi olduguna kanat getiriyorum.Yanlışlıkla superonline bizim caddeyi kazsa 2 kazmada ben vurucam yardım için çabuk baglatayım.
telefonu bağlayarak girdiğim internette 8 mbt görebiliyorum rahatlıkla. ancak vodafone'un adil kullanım miktarı 50 gb filan olsa ve30 40 tl civarı birşey olsa bir dakika düşünmeden ttneti kapttırırım. anca öyle bir şans yok.

ha turkcell'in var 15 gb akk var ve sadece kurumsal olarak veriyor.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
biri komik video falan paylaştı sandım ben de :) başlık insanı gülmeye yönlendiriyordu. tabii ki memnun değiliz.