TTnet Hızı !

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar bugün ufak bir program lazım oldu netten temin ederken sık sık bağlantıda hata olup yarım kalıyor. Yani indiriyor gibi gözüküyor ilerleme olmuyor bende iptal ettim aynı linkten tekrar indirdim. Down hızı bugüne dek kendi netimde görmediğim kadar yukarı çıktı. Resimle anlayacaksınız zaten. 29 Liralık standart 1 megabitlik netim var.
adszxrk.jpg

Ayrıca bağlantı yine koptu bu seferde 45 kb/sn ile indiriyor :D

Edit : Arkadaşlar az önce hız 2mb/sn ye çıktı resmen. Ama bunu yakaladım ss olarak. Bugün bir gariplik var ama hayırlısı :)

wwwlb.jpg

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
dediğin gibi inmiş zaten biraz sonra inmedi diye iptal etmişsin, o inmediğini saydığın bölüm o hızla inmiş gibi gözüküyor

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
önbellekte depolanan bölüm.. o hızda inmiyor normalde..
internet download managerla da indirmeden önce link ekrandayken biraz bekleyip birden indire basıncada öyle oluyor..

yani kısaca indir bi hız durumu gösteren yazılım
cfosspeed gibi vs.. ordan kaç kb indirdiğin gözüküyor..
boşuna heyecanlanma kısacası sadece görüyorsun 1.5 mbla indirmiyorsun neyse uzadıkca uzuyor..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ama şöyle birşey. Ben linkleri iptal ettim. Yeniden başlattım. 2 mb/sn yazıyordu ve baştan başladı. Yani öncekilerden devam etmedi. Daha sonra 350 kb dan devam etti öyle bitti yani. Benim için 350 kb/sn de çok sayılır..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ama şöyle birşey. Ben linkleri iptal ettim. Yeniden başlattım. 2 mb/sn yazıyordu ve baştan başladı. Yani öncekilerden devam etmedi. Daha sonra 350 kb dan devam etti öyle bitti yani. Benim için 350 kb/sn de çok sayılır..

Arkadaşım haklısın internette bir sorun var.Bi alçalıyor bir yükseliyor.Sayfaları bile zor açıyor.:confused1: