Ttnet hız sorunu

mtaelp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 ay önce 8 megabite kadar ttnet aldım hız sorunu olduğunu bile bile ilk 1. hafta 7 megabite 2.hafta 5 megabite 3. hafta 3 megabite sonraki ay 1 megabite. sonraki aylarda 1 megabite gelmemeye başladı ttnet destek sitesindeki soylenenleri yaptım ttnet destek hattını arayın çıktı aradım bir şey değişmedi. burdan ttnet yetkililerine sesleniyorum sorun nedir biri bana açıklayabilirmi ????

Jura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstersen bilgisayarında sorun var mı ona bakalım. Daha sonra TTnet'i arıyarak durumu anlatırsın.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
benim evde 16 mgbt var bazen 25 e çıktığı oluyor.düştüğüde oluyor tabi.ama o en az 10 a düşüyordur.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
İlginç bir konu :huh: ttnet de hız sorunu olmaması lazım çünkü ttnet'de hız yok :dil::dil:

maxpayne1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet ve hız asla yan yana gelmemesi gereken iki sözcük...

8 mgbt diye sattılar şu an 1 mgbt bile değil...

carizmauqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 ay önce 8 megabite kadar ttnet aldım hız sorunu olduğunu bile bile ilk 1. hafta 7 megabite 2.hafta 5 megabite 3. hafta 3 megabite sonraki ay 1 megabite. sonraki aylarda 1 megabite gelmemeye başladı ttnet destek sitesindeki soylenenleri yaptım ttnet destek hattını arayın çıktı aradım bir şey değişmedi. burdan ttnet yetkililerine sesleniyorum sorun nedir biri bana açıklayabilirmi ????

Söylediklerin bende ay ay oldu ve gariptir 7mbit ile başladım, şimdi 5e yükselttirsem net kopupu duruyor.Ben alıştım daha aramıyorum.Fiber kabini koymuşlar 5 ayım kaldı , umarım 5 ay içinde bağlantısını yaparlar...