nonameaccount
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar yeni taşındığım eve TTNet Yalın Adsl bağlattım, daha önce hiç Adsl kullanmamıştım. Turkcell 3G Vınn kullanıyordum. Neyse oturduğum yer İstanbul/Esenyurt. Sözde 8Mbps'ye kadar NetLimitsiz Paket ! Bana gelen internet 2Mbps'yi geçmiyor. TTNet Müşteri Hizmetlerini arıyorum bildiğiniz klasik şeyler "santrale uzaklığınız 2.5Km hattınız desteklemiyor". Yan komşuma 4Mbps İnternet geliyor diyorum o zaman arıza kaydı açalım diyorlar ve başka birşey yapmıyorlar. İlk aldığım gün 3Mbps'ye yakın geliyordu ama sonradan düşürüp sabitlediler. Bu durumdan çok rahatsızım hem laptoptan hem masaüstünden kullanmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve yetmiyor. Avcılar Telekom Müdürlüğüne gittim santral değişimi için bana böyle bir hakkınız yok dediler. Bahçeşehirden itibaren yavaş yavaş fiber altyapı geliyormuş o zaman düzelirmiş. AMA NE ZAMAN ? YALAN !
Hat değerlerim aşağıda;
noise margin upstream: 11.6 db
output power downstream: 14.9 dbm
attenuation upstream: 32.5 db
noise margin downstream: 10.6 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 55.3 db
Bu da şuan ki internet hızım.
http://www.speedtest.net/result/2108509807.png
Lütfen Büyükçekmece, Kıraç, Esenyurt civarında oturan arkadaşlar bilgilendiriniz beni. Kağıt üzerinde 8Mbps olan internete aylık 59 lira fatura ödüyorum. Bende herkes gibi hakkım olan 8Mbps internet kullanmak istiyorum. Sanırım buralarda Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmeti de henüz yok...
Hat değerlerim aşağıda;
noise margin upstream: 11.6 db
output power downstream: 14.9 dbm
attenuation upstream: 32.5 db
noise margin downstream: 10.6 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 55.3 db
Bu da şuan ki internet hızım.
http://www.speedtest.net/result/2108509807.png
Lütfen Büyükçekmece, Kıraç, Esenyurt civarında oturan arkadaşlar bilgilendiriniz beni. Kağıt üzerinde 8Mbps olan internete aylık 59 lira fatura ödüyorum. Bende herkes gibi hakkım olan 8Mbps internet kullanmak istiyorum. Sanırım buralarda Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmeti de henüz yok...