TTNet Hız Sorunu

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni taşındığım eve TTNet Yalın Adsl bağlattım, daha önce hiç Adsl kullanmamıştım. Turkcell 3G Vınn kullanıyordum. Neyse oturduğum yer İstanbul/Esenyurt. Sözde 8Mbps'ye kadar NetLimitsiz Paket ! Bana gelen internet 2Mbps'yi geçmiyor. TTNet Müşteri Hizmetlerini arıyorum bildiğiniz klasik şeyler "santrale uzaklığınız 2.5Km hattınız desteklemiyor". Yan komşuma 4Mbps İnternet geliyor diyorum o zaman arıza kaydı açalım diyorlar ve başka birşey yapmıyorlar. İlk aldığım gün 3Mbps'ye yakın geliyordu ama sonradan düşürüp sabitlediler. Bu durumdan çok rahatsızım hem laptoptan hem masaüstünden kullanmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve yetmiyor. Avcılar Telekom Müdürlüğüne gittim santral değişimi için bana böyle bir hakkınız yok dediler. Bahçeşehirden itibaren yavaş yavaş fiber altyapı geliyormuş o zaman düzelirmiş. AMA NE ZAMAN ? YALAN !
Hat değerlerim aşağıda;

noise margin upstream: 11.6 db
output power downstream: 14.9 dbm
attenuation upstream: 32.5 db

noise margin downstream: 10.6 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 55.3 db

Bu da şuan ki internet hızım.
http://www.speedtest.net/result/2108509807.png

Lütfen Büyükçekmece, Kıraç, Esenyurt civarında oturan arkadaşlar bilgilendiriniz beni. Kağıt üzerinde 8Mbps olan internete aylık 59 lira fatura ödüyorum. Bende herkes gibi hakkım olan 8Mbps internet kullanmak istiyorum. Sanırım buralarda Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmeti de henüz yok...

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım şöyle bir şey var ''AKN'' 50 GB kotayı geçtiğin zaman hızını 3 mbps'e düşürüyorlar..

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş 3Mbps gelmiyor ki düşürsünler ? Ayrıca AKK'yi geçmemiştim yine değişen birşey olmadı. Bende ay sonuna doğru 75Gb falan download yaptım hızı yine düşürmediler. Ne düşürüyorlar ne yükseltiyorlar. Ara sıra kopması da cabası.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dostum bende 59 tl para ödüyom ve bana dedilerki 8mbps olacak die ve bana suan 2 mbps veriyorlar lanet ettim varya ama hep sustugumuz için böle oluyor bi kere tel açtim baya dümdüz gittim ama sallayan yokki alişmiş kudurmuştan beterdir demiş atalarimiz dogru demiş adamlar küfür yemeye alişmiş...

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ya çok haklısın. Hadi geçtim birde biz azar işitiyoruz onlardan ! Haklıyken haksız duruma düşürüyorlar.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sorunu btk ya şikayet edin bak nasıl düzeliyor sorunun şaşarsın biraz beklemen gerekse bile değer

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anlamıyorum nasıl bir mantık ben normalda 1.70 filan alıyorum eğer akn devreye girerse benim hızım artıyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 haftadır internet adsl ısıkları yanıp sönüyor tekrar açın su numarıyı arayın diye ekranda bi şeyler çıkıyo hem bazen çok yavaş ilerliyo ne biçim internet bu bi çözüm bulmazsanız sizi yani ttneti sikayet edicez

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
millet yeni konu açmadan sorunumu dile getiriyorum
8mbit e kadar olan tarifeden yararlanıyorum.
yalnız yeni aya geçince bile son iki aydır hala 3 mbit hız veriliyor.
bir cevap gelmez ise interneti iptal edip biri yada superonline a geçicem.
bir yolu yordamı varmıdır bu işin ? @TTNETDestek ...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
millet yeni konu açmadan sorunumu dile getiriyorum
8mbit e kadar olan tarifeden yararlanıyorum.
yalnız yeni aya geçince bile son iki aydır hala 3 mbit hız veriliyor.
bir cevap gelmez ise interneti iptal edip biri yada superonline a geçicem.
bir yolu yordamı varmıdır bu işin ? @TTNETDestek ...

TTNETDestek artık hizmet vermiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp onlara sorman en mantıklısı. Sorun onlardaysa zaten hallederler, yok eğer sendeyse biraz kablo, modemi kurcalarsın.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
TTNETDestek artık hizmet vermiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp onlara sorman en mantıklısı. Sorun onlardaysa zaten hallederler, yok eğer sendeyse biraz kablo, modemi kurcalarsın.
bilgi için sağ ol hocam.
eminim sorun bizim hatta falan değil de berbat hizmet anlayışlarında yarın başka bir servise geçiyorum.akşam geldim bir şey izleyeyim dedim sinir küpü oldum...