TTNET hız problemi.

Contra35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 mbps'a kadar netlimitsiz paket kullanıyorum, şubat ayının faturasının son ödeme tarihi geçti ve mart ayı faturası da bugün geldi. şuan tarihi geçen 1 tane ödememiş faturam var sadece, 2. faturanın geldiği gün ise hat hızım ne oldu sizce? 1 mbps'a düştü. şaka mı bu, göz göre göre tehdit ediyolar sanki. eminim şubat ayı faturasını yarın yatırıp modeme bir res atsam hızım tekrardan 8 olur. ttnet buna hakkın var mı? bi kere de müşteri memnuniyetini düşünün be kardeşim. şimdi yarın arasam teknik desteği yok altyapı sorunu falan fıstık bişeyler söylersiniz. ama biraz sesimi yükseltsem hemen bi sn. aktarıyorum dersiniz, modeminizi açın kapayın düzelecektir dersiniz. illaha böyle mi davranalım arkadaş anlamadım ben bu işi.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah kolaylık versin.Ben umudu kestim artık.Sözleşmem bitmesini bekliyorum.Hemen kapattıracağım.1,5 yıllık üyeyim.Daha 4ün üzerini görmedim.Gitmediğim yer görüşmediğim kimse kalmadı.Sonuç koca bir hiç.

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ya o sizin şansınız bence. geçenlerde elim şıkışık olduğu için 2 faturayı 3.faturanın son ödeme tarihinden 15 gün önce ödeyebildim ve hızda yada bağlantıda bir problem yoktu.

Contra35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail attım bakalım yarın da arıyacağım, sanırım adil kullanım kotasından dolayı düşürüldü hızım. 49 gb kota kullanmışım ama bana herhangi bi uyarı da gelmedi. hat hızınız diğer aya kadar 1 mbps'a düşürüldü diye uyarılıyo normalde...