8 MBPS'ye kadar Limitsiz paket kullanıcısıyım. İnterneti aldığım günden beridir en fazla 120 kb/sn ile download yapabiliyorum, internet hızımın artması için Internet Download Manager gibi programlar da kullanıyorum fakat fayda etmiyor, modem arayüzüne bağlandığımda karşıma
Yukarı : 512 Kbps
Aşağı : 1024 Kbps
Gecikme : Fast
şeklinde bir tablo çıkıyor, sizce internet hızımı nasıl arttırabilirim ?
Not: Oturduğum ilçe Bursa'nın bir ilçesi, acaba bölgesel olarak 8Mbps'yi desteklemiyor diyeceğim fakat arkadaşlarımdan biriyle aynı tarifeyi kullanıyoruz kendisi 1 mbps ile download yaptığını söylüyor.)
Not2: Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8Mbps'ye ilk geçtiğimde (bundan 1-2) yıl önce en fazla 260 Kb/Sn ile indiriyordum, şimdi bu hız 120'ye kadar düştü.
Not3: Kablolardan bir sorun olduğunu sanmıyorum, telefondan modeme gelen bütün kablolar değiştirildi.
Not4: Apartmana gelen kablolarda sorun olabilir diyeceğim fakat apartmanda görebildiğim bir kablo yok, yer altından geliyor sanırım kablolar
Bir karar veremedim,sizce ne yapmalıyım, modemimden kaynaklanıyor olabilir mi?
Yukarı : 512 Kbps
Aşağı : 1024 Kbps
Gecikme : Fast
şeklinde bir tablo çıkıyor, sizce internet hızımı nasıl arttırabilirim ?
Not: Oturduğum ilçe Bursa'nın bir ilçesi, acaba bölgesel olarak 8Mbps'yi desteklemiyor diyeceğim fakat arkadaşlarımdan biriyle aynı tarifeyi kullanıyoruz kendisi 1 mbps ile download yaptığını söylüyor.)
Not2: Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8Mbps'ye ilk geçtiğimde (bundan 1-2) yıl önce en fazla 260 Kb/Sn ile indiriyordum, şimdi bu hız 120'ye kadar düştü.
Not3: Kablolardan bir sorun olduğunu sanmıyorum, telefondan modeme gelen bütün kablolar değiştirildi.
Not4: Apartmana gelen kablolarda sorun olabilir diyeceğim fakat apartmanda görebildiğim bir kablo yok, yer altından geliyor sanırım kablolar
Bir karar veremedim,sizce ne yapmalıyım, modemimden kaynaklanıyor olabilir mi?