TTnet Hız sorunu (Önemli)

CalvinKle1n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle şuan 16mbit parası ödüyorum. Ama 4mbit alıyorum. Hız değerlerim
ADSL Hızı(Kb/s):4096/1023
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):19764/2120
SNR Sınırı (dB):30.924.0
Hat Zayıflaması(dB):20.512.6
Güç (dB):19.812.9
Yaklaşık 7 aydır internetimi kablo arızası nedeniyle kullanamıyordum. 1 ay önce okadar arıza kaydına rağmen gelmeyen telekomcu arkadaşlar geldi ve başkasının internet ve telefon kablolarını başkasının hattına bağladı. ama geçen hafta o kablolarda koptu ve internetimi kullanamadım. Dün hiçbir haber vermeden arıza kaydı bırakmamama rağmen telefonumu ve internetimi yapmışlar ama 16mbit internet yerine 4 mbit kullanabiliyorum. Acaba yeni bağladıkları kablolar yüzünden mi böyle oluyor yoksa bir sınırlamamamı getirilmiş.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
AKK diye bir şey biliyorsundur,kotan 50 GB'ı geçtiyse hızın otomatik olarak 3 Mbps'e düşürülür.

Benim tarifem Netlimitsiz Plus,100 GB AKK var aylık 69 TL.

Bulunduğun yerde Superonline varsa,durma hemen geç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş ne soruyor ne cevap veriliyor. tarifen 16mbite kadar olan tarifeyse ve bu hıza daha önce ulaşmışsan sorunsuz. ara müşteri hizmetlerini hızımın düzeltilmesini istiyorum de durumu anlat bir kaç defa ara.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eğer evin tesisatı eski ise 16mbit i kaldırmayabilir. bu yüzden hızını düşürmüş olabilirler. ama müşteri hizmetlerine durumu bildir istersen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TTnet i arayacaksın. Arıza kaydı sonrası hızının düştüğünü, tekrardan hattının 16 mbit olarak güncellenmesini isteyeceksin. Yetkili kişi hat değerlerine bakıp hızını yükseltecek. Yazdığın değerlere göre hattın 16mbit hız kaldırması gerekiyor.

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eskiden sorun yaşadığın için hızını 4 mb/sn sabitlemiş olabiler.Arayaıp hız güncelemesi isteyebilirsin ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AKK diye bir şey biliyorsundur,kotan 50 GB'ı geçtiyse hızın otomatik olarak 3 Mbps'e düşürülür.

Benim tarifem Netlimitsiz Plus,100 GB AKK var aylık 69 TL.

Bulunduğun yerde Superonline varsa,durma hemen geç.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]2013[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]25725986289
(23.96 GB)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]45173691393
(42.07 GB)

şuanda böyle[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

djmemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet i arayacaksın. Arıza kaydı sonrası hızının düştüğünü tekrardan hattının 16 mbit olarak güncellenmesini isteyeceksin. Yetkili kişi hat değerlerine bakıp hızını yükseltecek. Yazdığın değerlere göre hattının 16 mbit kaldırması lazım

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şuan 16 megabit hızı alamazsın çünkü hızını 4 megabite sabitlemişler üstteki arkadaşın dediğini yap..

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]2013[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]25725986289
(23.96 GB)[/TD]
[TD="bgcolor: #E0E6E1"]45173691393
(42.07 GB)

şuanda böyle[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sorunu AKK sanmıştım,o zaman TTNET'i arayacaksın.Arıza kaydı oluştur,tekrar 16 Mbps olarak güncellesinler.

Hattın kaldırmıyorsa,8 Mbps' geçersin.

superquantum

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lütfen bu mesajı olduğu gibi kopyalayıp başka forumlarda, sosyal medyada da paylaşın.

Yıllardır fahiş fiyalarla bizleri sömüren

Yüksek ücretlere rağmen afrika ülkesi kalitesinde hizmet sunan

Müşterisiyle ilgilenmeyen, ciddiye almayan

Ülkenin en çok kazanan firmalarından birisi olmasını bizim gibi saflara borçlu olan

Sürekli kopma, hız düşüklüğü vb. sorunlar yaşatan

2003 yılından beri ucuzlayan iletişim sektörünün aksine 4GB gibi komik kotalarla milleti dolandıran,

Bunca sıkıntı yetmezmiş gibi adil kullanım kotasını zorla dayatan...

Sırf karlılığı düşmesin diye istese 1 senede her eve döşeyeceği fiber kabloları sadece kutulara kadar getirip insanlar fiber alınca telefonlarını kestirmesinler adsl sistemine insanları mecbur kılan
100mbit hız yerine sizi 8mbit hızlarla kandıran,

Faturalarınıza abuk subuk ücretler ekliyerek 29 lirayı 58 lira yapmayı başaran,

Yalın internet kullanmak istediğinizde sizden 20 lira haksız ücret talep eden,

Her ay onlarca lira sabit ücreti telefon hatlarınızdan tahsil eden,

Şehir dışı ile şehir içi aramaları aynı fiyata getirerek görüşmelerinizin %95'ni kapsayan şehir içi görüşmelerinizde dolaylı yoldan size daha pahalıya hizmet sunan...

Ülkenin stratejik öneme sahip olan iletişim sektöründe ülkemizin iletişim bağlarını elinde tutan bir firmadan çektiğiniz eziyetler yetmedi mi?

Bizler artık sömürülmeye hayır demek için toparlanıyor Türk Telekom'un ülkemizi ve bizleri sömürmesine hayır demek istiyoruz.

Katılmasanız bile sizden ricamız bu mesajı olduğu gibi kopyalayıp bir forum, sosyal meday fb, twitter vb bir grupta yayınlamanız ve bizlere bir şekilde destek olmanız.

Bizlere katılacak ciddiyet sahibi, sömürüye hayır diyebilece, mücadeleci Aktivistler Arıyoruz.

Bize ulaşmak için:
https://www.facebook.com/telekommagdurlari