Ness
Asistan
başka modem taktım şimdi intenete bağlanamiyorum. Veri bağlantısı yok yazıyorAcaba modemde mi sınırlama yapıyorlar?
başka modem taktım şimdi intenete bağlanamiyorum. Veri bağlantısı yok yazıyorAcaba modemde mi sınırlama yapıyorlar?
Modem ayarlarından TT nin verdiği kullanıcı adı şifreyi yazmanız lazım.başka modem taktım şimdi intenete bağlanamiyorum. Veri bağlantısı yok yazıyor
deniyorum hemenModem ayarlarından TT nin verdiği kullanıcı adı şifreyi yazmanız lazım.
yok bana verilen bütün isim şifreleri denedim olmuyorModem ayarlarından TT nin verdiği kullanıcı adı şifreyi yazmanız lazım.
Olması lazım. Eski modem ayarlarından şifreyi bulup oraya yazın. Olmazsa müşteri hizmetinden veya online işlemlerden bakın.deniyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bana verilen bütün isim şifreleri denedim olmuyor
Değiştirdiğin modemi takıp doğru şifreyi gir.Arkadaşlar modem değiştirdim olmadı eski modemi taktım ve şuan internet ışığı kırmızı yanıyor
Bağladınız yani.Ekli dosyayı görüntüle 127173
Modemi değiştirdim dahada kötüleşti. Jitter değerine bakarmısiniz
Arayıp alt yapı sorgusu yaptırsam miBağladınız yani.
Evet o zaman sorun TT kaynaklı.
Kimi arayıp?Arayıp alt yapı sorgusu yaptırsam mi
Çözümü yok. Tek çözüm başka İSS geçmek. 10 yıl TT kullandım. Gerçekten iyi bir İnternet değil.
444 1 444Kimi arayıp?
376 metre benim ;(Ekli dosyayı görüntüle 127174
35 lik paketim var durum bu bence sizi hatlarda sıkıntı vardır santrale mesafem 99 metre![]()
Altyapı sorgulasan bir şey olmaz ki.444 1 444
Mesaj otomatik birleştirildi:
376 metre benim ;(
Sorun alt yapıdami öğrenirim diye düşündumAltyapı sorgulasan bir şey olmaz ki.
Altyapı sorgulama altyapı var mı yok mu nun cevabıdır.Sorun alt yapıdami öğrenirim diye düşündum
Ya ben internetten alt yapı sorguladığımda vardı şimdi sorguluyorum yok gözüküyor gitmiş olma ihtimali falan olabilirmi alt yapininAltyapı sorgulama altyapı var mı yok mu nun cevabıdır.
YokYa ben internetten alt yapı sorguladığımda vardı şimdi sorguluyorum yok gözüküyor gitmiş olma ihtimali falan olabilirmi alt yapinin
Pekiii taahhüt var ben ne yaparsam ayrılabilirim ve kaç para cayma bedeli çıkarırlar veya mahmekeyemi vermem gerekiyor vaadettikleri hızı vermiyorlar diye (ki mahkeme işi asla olmaz)Yok. Gitse sen hiç bağlanamazsın.
Port dolmuştur. Sen TT den ayrılmaya bak derim.
Hocam bende hat bilgilerimi paylaşsam bakar mısınız sorun var mı diye. Bende de aynı sorun varYok. Gitse sen hiç bağlanamazsın.
Port dolmuştur. Sen TT den ayrılmaya bak derim.