Hat değerlerini paylaşın.Hayattan bezdirdi artık bu türk telekom. Video izlemek istesem 144p izliyorum ve yinede her 2 saniyede bir donuyor. Oyun onyayamıyorum. Derslerime çalışamıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum. Yokmudur bunun çözümü ya. Yemin ediyorum bıktım artık.
Ekli dosyayı görüntüle 127162
+ olarak Online derslerde çok fazla kesinti oluyor, yollanan ödevleri yapamıyorum. 1 Haftadır aynı böyle.
Hat değerlerini paylaşın.
Hat değerlerini paylaşın.
Bu olmalıydı sanırım
Aradım aramaz olurmuyum. Modemi yeniden başlatın diyorlar sürekli hiç bir işe yaramıyor444 1 444 Arayarak yardım alın, tek derdiz bu olsun.![]()
turkcell veya vodafone'a geçin. eğer altyapısı varsa kablonet yada türknet'te olurHayattan bezdirdi artık bu türk telekom. Video izlemek istesem 144p izliyorum ve yinede her 2 saniyede bir donuyor. Oyun onyayamıyorum. Derslerime çalışamıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum. Yokmudur bunun çözümü ya. Yemin ediyorum bıktım artık.
Ekli dosyayı görüntüle 127162
Sadece kablosuzda sorun yaşıyorsanız modem arayüzünden kanal değiştirmeyi deneyin. Çoğu zaman işe yarar.Aradım aramaz olurmuyum. Modemi yeniden başlatın diyorlar sürekli hiç bir işe yaramıyor
Vodafoneden geçtim zaten buna bütün arkadaşlarım kullanıyor hızları gayet iyiydi. 2. adayız ilk ay hız çok güzeldi son 1 haftadır sorun var ve internet değiştirebileceğimi sanmıyorum taahhüt imzaladıkturkcell veya vodafone'a geçin. eğer altyapısı varsa kablonet yada türknet'te olur
bilgisayara kablo ile bağlı modem yine aynı hız sorunu devam ediyorSadece kablosuzda sorun yaşıyorsanız modem arayüzünden kanal değiştirmeyi deneyin. Çoğu zaman işe yarar.
Farklı bir modem deneyeceğim şimdi olan biteni anlatırım birazdan
Vodefone ne alaka?müşteri hizmetlerini ara her vodafonu'nun hemde ttnet'İn
Bekliyorum.Farklı bir modem deneyeceğim şimdi olan biteni anlatırım birazdan
Acaba modemde mi sınırlama yapıyorlar?Her defasında yazıyorum ama ttnet de hız düşüklüğü oluyor aramalarınıza rağmen sıkıntı yok diyorlarsa öncelikle farklı bir modem ile deneyin
Evet bu sorun tüm modemlerde oluyor neredeyse. Önce kapatıp açıp sonra da başka bir modemle denenmeli. Sıkıntı devam ederse ve altyapıda sorun yoksa İSS kaynaklıdır.Sınırlama değil modemler 7/24 çalıştıkları için bir süre sonra istenen verimi sağlayamıyor .Gözükürde çalışıyor ama hıza gelince düşüş başlıyor.