TTNET Bilgisayar Kampanyası Gıcıklığı

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben HP G62 Bilgisayar Kampanyasından Yararlanmak İstiyordum İnternet Sitesinden Online Başvurdum 2 Gün Sonra Bana Döndüler Ama Bilgisayar+3GModem Karşılığında Kampanyadan Yararlanabiliyorsunuz Dedi.Ben 3g Modem İstemiyorum.Müşteri Hizmetlerini Aradım Öyle Bir Zorunluluk Yok Dediler Şikayetimi Aldılar.
Şimdi Ben Bu Bilgisayar Kampanyasından Yararlanabilecekmiyim Yoksa Yararlanamayacakmıyım.
Eğer Yararlanamıyacaksam TTNET İnternet Ve Ev Telefonunu İPTAL Ettireceğim.
Sıkıldım Bu TTNET Oyunlarından.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
O kampanyada öyle bir zorunluluk yok. Yararlanabilirsiniz.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O kampanyada öyle bir zorunluluk yok. Yararlanabilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri'de Öyle Bir Zorunluluk Yok Diye Ama İzmir TTNet Bayileri Var Diyor Bilgisayarı Veren Bayiler İlgilenen Müşteri Hizmetleri Arada Kaldım

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sakın kanma birileri rant elde etme peşinde....Ben baştan aşağı araştırdım sonradan vazgeçtim ama taahhütnamede öyle bişey yok...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
:)

TTNet robotu cikmis yine ortaya.

Arkadasim ttnet bayilerine inanma bence. Cunku TT bu bayilere kota koyuyor ayda bilmem su kadar abone getireceksin su kadar falanca satacaksin diye. Haliye bayi kendi tarafina yontarak sana kotasini doldurmasi gerektigi urunuda yaninda !!!verecek!!!.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
:)

TTNet robotu cikmis yine ortaya.

Arkadasim ttnet bayilerine inanma bence. Cunku TT bu bayilere kota koyuyor ayda bilmem su kadar abone getireceksin su kadar falanca satacaksin diye. Haliye bayi kendi tarafina yontarak sana kotasini doldurmasi gerektigi urunuda yaninda !!!verecek!!!.

TtnetDestek gerçekten iyi iş yapıyor ben memnunum kendisinden,teşekkürler.:)

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım aynı olay bendede oldu yer tekirdağ almak için niyete girdik dedim kampanyaya başlasak hemen aleti alıp gidemezmiyiz yok dedi illa ttnet cep hattını alacakmışım öyle alırmışım dedim onu istemiyom o zaman bi dahaki kampanya ne zaman gelirse dedi ayrıca bi alet yokmuş ellerinde dedim alcam getirin yok getiremeyiz kampanya ne zaman getirirse dedi böyle saçmalık mı olur

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
peki bu kampanyadan kazancımız oluyor mu ? yoksa sadece taksit imkanı mı oluyor ? laptobu bedavaya mı getiriyoruz ? (:

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
peki bu kampanyadan kazancımız oluyor mu ? yoksa sadece taksit imkanı mı oluyor ? laptobu bedavaya mı getiriyoruz ? (:

yok aga taksit imkanı sağlıyo.en kötüsüde seni seçtiğin ödemeye göre 2 veya 3 yıl bağlı kalmak zorundasın.en güzelini arçelik yapmış gidiyon alıyon grundig marka aletini mis gibi bir senede biri adsl bedava oluyo kampanyanın içeriği öyle istersen araştırıp öğrenebilirsin yalan olmasın sonrada