TTnet akk

erkags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, TTnet tarifem 2011'de net limitsiz yaptırdım.Üç ay boyunca akk sorunum olmadan kullandım ve 39 tl'lik 24 ay kontratlı kampanyaya girdim ve her 50 gb aşmamda hızımı düşürmüşlerdi.Şimdi kampanya indirim süresi bitti ve 60 tl'ye yükseldi sanırsam standart fiyat..o fiyattan itibaren akk'yı aşsam bile hızım düşmedi şubat 2013 kotam 90 gb.. Bu durumu yaşayanlar var mı.. kampanyaya davet ediyorlar hızdan düşürüyorlar.Şimdide tekrar kampanya yapmak istiyorlar.Yorum sizin..

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
O sizin santrale bağlı bir durum. Bir ara ise bu adil kota 2011 nisan ayından itibaren tüm ülkede tamamen aktif olduktan sonra 2012 yılı içerisinde bir kaç ay (sürekli değil aralıklarla bir kaç ay) %90 oranında hızlar düşmemişti. Düşmediyse bastır kullan... O kontrat vb ile alakası yok. Tamamen senin santralin kendileri açısından kerizliğidir :D yada görmemesi vb veya bir hız düşürme yapamama hatasıdır. Daha önceleri hız düşmediği yıllarda adamlar hata alırdı düşeremezlerdi. Yani şu an için sen kazıklıyorsun onları birazda :D. Eline geçmişken iyice kazık at ama parasal olarak malesef atamadık daha kullanıcı cephesi :D.

erkags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sizin santrale bağlı bir durum. Bir ara ise bu adil kota 2011 nisan ayından itibaren tüm ülkede tamamen aktif olduktan sonra 2012 yılı içerisinde bir kaç ay (sürekli değil aralıklarla bir kaç ay) %90 oranında hızlar düşmemişti. Düşmediyse bastır kullan... O kontrat vb ile alakası yok. Tamamen senin santralin kendileri açısından kerizliğidir :d yada görmemesi vb veya bir hız düşürme yapamama hatasıdır. Daha önceleri hız düşmediği yıllarda adamlar hata alırdı düşeremezlerdi. Yani şu an için sen kazıklıyorsun onları birazda :d. Eline geçmişken iyice kazık at ama parasal olarak malesef atamadık daha kullanıcı cephesi :d.

+1 :d

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla hiç sektirmiyolar 50 olduğu an tak diye 20 den 3 e düşürüyorlar.