TTNET tarafından dolandırılıyor muyum?

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum diyorum ki internet hızım yavaş akk'yi geçmedim geçmediğime rağmen akk'de verilen hızdan daha yavaş internet hizmeti görüyorum ve saat 14.00-15.00 arası internetim 2 dakika,3 dakika aralarla kesiliyor neredeyse her gün oluyor bu diyorum tamam halledeceğim diyor IP sinyalinizi tam alamıyoruz vs vs diyor arıza kaydı açıyor 2-3 saat sonra teknik ekip geliyor ve adsl kablolarınız eski diyor değiştirmelisiniz diyor bende diyorum ki iyide her ay sadece 16mb internet hızının sadece rastgele bir günü 800/kbs'yi görebiliyorum diğer günler 300/kbs ve altını görüyorum diyorum kabloları değiştirin diyorlar ne alakası var kablolarla ben üst kattaki modeme bağlanıyorum 1mb çekiyor hemde aynı kablodan.Resmen internet hızımı kesiyorlar hayır işin kötüsü azımı bozacam kusura bakmayın ama sokayım 16mb internete stabil 1 yada 2 mb internet hızı versinler ona da razıyım resmen dalga geçiyorlar benle.Sizce ne yapmalıyım dolandırılıyor muyum aboneliği iptal ettireyim mi?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Şimdi sen azını bozma bence. Kabloları değiştirin derken bina içi tesisattan bahsediyorlar sanırım. Eski bir bina ise tesisatın yenilenmesinde fayda var.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Şimdi sen azını bozma bence. Kabloları değiştirin derken bina içi tesisattan bahsediyorlar sanırım. Eski bir bina ise tesisatın yenilenmesinde fayda var.

Bina eski ama duvardan gelen modem kabloları yeni 1-2 yıllık kablolar hemen yıpranacak kablolar değil,bence internet hızımı alt düzeyde tutuyorlar her ay adil kullanım kotasını geçtiğim için sebep bu olabilir.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ttnet personelde iş yok... + ciddi şekilde aboneleri sabote eden personel var diye iddia edenler var... muhalif yorum yazdıysan sorunun nedeni olabilir... arabın şirketinden herşey beklenir...

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bina eski ama duvardan gelen modem kabloları yeni 1-2 yıllık kablolar hemen yıpranacak kablolar değil,bence internet hızımı alt düzeyde tutuyorlar her ay adil kullanım kotasını geçtiğim için sebep bu olabilir.

Adil kullanım kotanızı geçmeden hızınızı düşürmezler. Tek bir durum dışında binanızın alt yapısı verilen hızı kaldıramıyorsa ttnet hızınızı düşürüyor olabilir. Aksi takdir de hızınız düşürülmezse internetiniz kesilir, aynı şeyi ben yaşıyorum 8mbit lik tarife kullanıyorum ama saat 18 den sonra hızımın 6 mbite sabitlemelerini istedim yoksa kesiliyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kurumsal yerler TTNET kullanmak zorundadır. Çünkü en iyi hizmet TTNET'te var yapacak bir şey yok.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Benim aboneliğim bitmişti aboneliğimi yenilemeden önceki 8mb internet hızım vardı ve internetim 1.6mb çekiyordu aboneliğimi tazeledim ve 16mb yapabiliriz dediler kotayı da 75gb yapabiliriz dediler yapın dedim 1 ay 1.6mb hızda kullandım sonra 800/kbs'ye düştü sonra 300 altını görmeye başladım download hızım 300'lerde idi ama en azından 20 dk bekleyerek 720p film izleyebiliyordum ama son ki aydır 480p filmi izlemek için 1-2 saat bekliyorum o kadar yavaş.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hocam siz ne çekmişsiniz. Ben 16mb'ye düşünce arıyorum düzeltiyorlar 50mb kullanıyorum. 800/kbs Allah korusun.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hocam siz ne çekmişsiniz. Ben 16mb'ye düşünce arıyorum düzeltiyorlar 50mb kullanıyorum. 800/kbs Allah korusun.

O 800/kbs'de ayın herhangi bir günü 1 günlük oluyor sonra 300/kbs düşüyor yani 800 bile değil hız,acınası ama komik :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bir ara bizede aynısı söylenmişti.sanırım işin içinden çıkmak için herkese aynısını söylüyorlar.sizde yeni değiştirdim diyin.bakalım ne diyecekler
bende dün tarayıcı üzerinden modemi yenıden başlattım sonra baktım önüme ttnet in sayfası direk çıtı.kotanız dolmuştur.isterseniz arttırabilirsiniz şeklinde yazılar yazıyordu.ttnet giriş bilgilerimle girip kotama baktım 2 gb indirmişim.indirme hızıma baktım normal şekilde download yapıyor.bunlar tam bir dolandırıcı

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum diyorum ki internet hızım yavaş akk'yi geçmedim geçmediğime rağmen akk'de verilen hızdan daha yavaş internet hizmeti görüyorum ve saat 14.00-15.00 arası internetim 2 dakika,3 dakika aralarla kesiliyor neredeyse her gün oluyor bu diyorum tamam halledeceğim diyor IP sinyalinizi tam alamıyoruz vs vs diyor arıza kaydı açıyor 2-3 saat sonra teknik ekip geliyor ve adsl kablolarınız eski diyor değiştirmelisiniz diyor bende diyorum ki iyide her ay sadece 16mb internet hızının sadece rastgele bir günü 800/kbs'yi görebiliyorum diğer günler 300/kbs ve altını görüyorum diyorum kabloları değiştirin diyorlar ne alakası var kablolarla ben üst kattaki modeme bağlanıyorum 1mb çekiyor hemde aynı kablodan.Resmen internet hızımı kesiyorlar hayır işin kötüsü azımı bozacam kusura bakmayın ama sokayım 16mb internete stabil 1 yada 2 mb internet hızı versinler ona da razıyım resmen dalga geçiyorlar benle.Sizce ne yapmalıyım dolandırılıyor muyum aboneliği iptal ettireyim mi?
bence sen o eski dedikleri kabloları yenilettir yine olmassa kapat aboneligi bendede oldu bu olay mahallede telefon kutusundan hallettiler bina panosundanda başka boş bir hatta bağladı kabloyu sonra çözüldü hızda arttı...

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
masal en iyi filan değil hatta teknik destek isteyeni daha siniz eden TTNET SUPERONLINE daha iyi sayılır ama destek kusmını telefonla alırsanız sinir edebilirler... port açma işleminde modem ayarlarında servisle çok çile çekersiniz... en iyi sinir hastası yapan TTNET olur 1 numara sövmek için site bile yaptılar...