Byperest
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
Arkadaşlar ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum diyorum ki internet hızım yavaş akk'yi geçmedim geçmediğime rağmen akk'de verilen hızdan daha yavaş internet hizmeti görüyorum ve saat 14.00-15.00 arası internetim 2 dakika,3 dakika aralarla kesiliyor neredeyse her gün oluyor bu diyorum tamam halledeceğim diyor IP sinyalinizi tam alamıyoruz vs vs diyor arıza kaydı açıyor 2-3 saat sonra teknik ekip geliyor ve adsl kablolarınız eski diyor değiştirmelisiniz diyor bende diyorum ki iyide her ay sadece 16mb internet hızının sadece rastgele bir günü 800/kbs'yi görebiliyorum diğer günler 300/kbs ve altını görüyorum diyorum kabloları değiştirin diyorlar ne alakası var kablolarla ben üst kattaki modeme bağlanıyorum 1mb çekiyor hemde aynı kablodan.Resmen internet hızımı kesiyorlar hayır işin kötüsü azımı bozacam kusura bakmayın ama sokayım 16mb internete stabil 1 yada 2 mb internet hızı versinler ona da razıyım resmen dalga geçiyorlar benle.Sizce ne yapmalıyım dolandırılıyor muyum aboneliği iptal ettireyim mi?