• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ttnet adsl sınırsız kampanya

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1 yıl boyunca 39 TL ödeyeceksin.

Ama bulunduğun bölgede Superonline varsa,Superonline'a geçmeni tavsiye ederim.

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani yararlanabilirmiyim bu kampanyadan eski müşteri olduğum halde :) superonline olup olmadığını nerden öğrenebilirim peki

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
git kapatma talimatı ver hemen seni arayıp yeni seçenekler sunacaklar tabi sende istediğin şartlardaki interneti istersin yap bak nasıl veriyorlar

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D geçen sefer aynını yapmıştım 12 gb 20 küsür liraya kullanıyodum kampnyası bitti 45 e yükseldi bende sınırsız arayışına girdim :) linkteki kampanya bana uygun gibi ama eski mşteriler kullanabiliyomu bilmiyorum

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx

Konuştukça öde 44 tl tel net dahil.
not:3 aydır kullanıyorum.Ev telden biryeri aramıyorum 44.5 geldi fatura ilk fatruada 42.5 gelmişti .Konuştukça öde tarifesi olduğu için ev teli ile biryeri aramazsan 44 tl ama başkaları seni arayabilir:).Yok illa ararım dersen dk 10 kuruş olması lazım.Kısaca ev telden nekadarlık konuşursan faturana o kadar yansır.
Bulunduğun yerde fiber net varsa o'nu araştır daha avantajlı daha hızlı.