TTnet + 3G Hakkında Bilgi

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evde adsl hattı var. Bir ara internette +10 TL ekstradan verip cep telefonuylada istediğim yerden sınırsız internete girme paketi görmüştüm. Buna nerden ulaşırım?

Yada varmı böyle bir şey.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Lanet olsun TTnet.

sinani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evde adsl hattı var. Bir ara internette +10 TL ekstradan verip cep telefonuylada istediğim yerden sınırsız internete girme paketi görmüştüm. Buna nerden ulaşırım?

Yada varmı böyle bir şey.

Evet var.. Bende ilk çıktığı zamanlar çok bakmıştım alayimmi diye de artık TTNet in bana çektirdikleri yüzünden vazgeçtim. Şimdi 24 aylık taahüt verirsen sana bir tane TTNet 3g USB MODEM veriyorlar bu olayın aylık fiyatı 6,99 TL sanırım.. İlk 3 aydan sonra 8,99 filan oluyordur.Kotanda aylık 500 MB. Ancak bununla LapToptan giriyorsun tabiki. Cep telefonundan girmek istersen iş değişiyor. Sana AVEA simkart veriyolar(AVEA TTNet e Bağlı bir Kurum hala bilmeyenler vardır). Yalnız bu simkart la sadece internete bağlanabiliyorsun ve mesaj atabiliyorsun. Arama veya Aranma özelliği yok. Habire sim kart değiştiririm yedek sim kartı cüzdanda taşırım sorun değil diyorsan al=)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kısaca Söylim

Sınırsız İnternet Erişimi Yok ! . Ve Kota Eş Zamanlı Hesaplanıyor Yani Sadece İndirdiğin Değil Gönderdiğin Veriler Toplanarak Kota Hesabı Yapılıyor!