Troy askere...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Hadi ya :) Üzüldüm bak şimdi :P

Hayırlısı abi. Haber vermeyi unutma bize :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Nası üzüldün?

Ben gidince buraları size kalacaktı dee mi?

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
evet abi :) Bizede bir adminlik düşer dedik. Sonra sana diyecektik gelince. Abi sen yokken ne eğlendik be falan diye. Tüh hepsi hayalde kaldı :)

Abi bence sen gönüllü ol. Git dinlen biraz :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Allah büyük tabii acıdı bana :innocent: bütün abileri askere uğurlarsam nice olur benim halim :whistling:

senin adına sevindim troy madem yoğunum diyorsun... ;) şuda var troy insanı hep yoğun olduğundan 1 sene sonrada aynı yoğunlukta olabilir :D

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlısı olsun Troy :) Tamda askerlik moduna girmiştim ya gönüllümü olsamda gitsem diye geçer şimdi içinden :P :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
hayırlısı olsun :) sen askere gitmesende olur aslında Shiftdelete mizin askerisin :)

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
troy abi öncelikle hayırlı olsun yazıcı konusunda inan burada büyük bir ihtimal kimse benim kadar tecrübeli değildir çünkü gittiğim yerde sürekli askerler göreve gittiği için pc olarak her yerde görev yaptım. yazıcı olacaksan maliye yazıcısı olmaya bak ama sakın mutemet olma 2 sini birbirinden ayırmaya bak hemen hemen aynı işi yaparlar gibi görünür aralarındaki tek fark maliye yazıcısı 29 gün yatar 1 gün çalışır (ben böyle yaptım :mrgreen:) mutemet önceden daha zordu şimdi fişler kalkınca onlarda az rahat ama bu 3. alternatifin olsun 2. si bölük yazıcısı nöbetleri kısmen kafana göre ayarlarsın ama burda komutan rahat bırakmazsa hiç çekilmez o yazıcılık bi de günde 15-20 sayfa en az yazı yazarsın bi de nöbetleri ayarlarken kendi formulünü oluşturman lazım yoksa başın çok ağrır (nöbetler çakışır falan) 4. internet cafe (eskiye nazaran biraz daha falalaştı umarım kafesi olan bir birliğe düşersin) burda işte akşama kadar nette vakit geçirirsin hatta harçlığını bile çıkarabilirsin :stuart::shifty:
KESİNLİKLE OLMAMAN GEREK YAZICI BÖLÜMLERİ
S1- PERSONEL YAZICISI neden akşama kadar iflah kalmaz günd en az 60 70 safya yazı yazarsın ve kesinlikle dk dksine uyması gerekir TAVSİYE EDİLMEZ.
S2-S3- İSTİHBARAT gizli emirle kafayı sıyırırsın s1 dekinden farklı olarak A4 kağıdından 8 m uzunluğunda takvim hazırlamaya çalışırsın :D kesinlikle ŞAKA DEĞİL.
S4 -LOJİSTİK diğerlerine nazaran en rahat S budur :happy: askeri araç takiplerinden sorumlusundur kötü yanı gece ansızın uyandırılır acil araç çıkış belgesi yazdırman gerekebilir. ama rahattır. ;)

GELELİM KÖTÜ HABERE kısa dönem gideceğin için usta birliğine başladıktan sonra eğer çavuş fazlalığı yoksa 2 hafta için çavuş olursun. Bu görevlerede genelde istisna olsada çavuşlara pek vermek istemiyorlar. Eğer böyle bir şansın varsa komutanlar uğraşma direk yazıcıyı bağla komutanlar genelde yazıcılarına sorarlar çünkü onlardan araştırma bilgisi ister o yüzden birini kafalaman şart.
ama askerlikten ziyade insanlarla uraşmak zor göreceksin o.O umarım yazıcı olma konusundanki eksikliğe bi nebze olsa faydam olmuştur.

ŞİMDİDEN HAYIRLI TEZKERELER.

NOT: BOL BOL REVİRE YAZDIR KENDİNİ :devil:

Troy arkadaş gerçekten doğru söylüyor ben de sürekli bu bölümlere uğradığım için işler çok fazla yoğun geçiyor bazen sabahlara kadar çalışabiliyosun sen ya maliye yazıcısı ya da benim gibi bilgi işlemci ol çoooookk rahat edersin zaten bilgi işlemde nette var projerelerini götürüp bulunduğun yerdende yapabilirsin.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
puuufff.... troyuu tanıdım tanıyaalıı yıllardıırr bu aylarda bi askerlık macerası çıkıyoo sonuu böle bitiyoo... :D

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı teskereler. Ama senin askerliğin bitmez üzgünüm :-) Bizede hep böyle derlerdi askerdeyken. Şimdi deme sırası bizde eheh.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kardeşimin yemin törenine gittim değerli arkadaşlar.

Yatakhaneye kadar girdim ve baktım.

:(

Hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.