Troy askere...

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı tezkereler..Dilerim tez zamanda hayırlısı ile sevdiklerinize kavuşursunuz..Müzikle ilginiz varsa, enstruman falan çalıyorsanız şanslı sayılabilirsiniz..Mesela bütün gün patates soymak zorunda kalmazsınızda gazinoda komutanlara enstruman çalarsınız..Bir arkadaşım askerliğini kıbrısta gazinoda yapmıştı ordan biliyorum çok rahat etti..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sıfır müzik :D şimdi bir arkadaşımı aradım ne kadar belgen avrsa sertifikan varsa topla dedi.

off her kafadan ses çıkıyor :D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Troy ben sana şöyle söyleyeyim o belgeler hiçbir işe yaramıyor. (En azından benim olduğum yerde öyleydi.)

Sonra askerde uzmanı olduğun alanlarda senden çok yardım alacaklarını sanırsın ama öyle olmaz.
Örnek vermek gerekirse:
Sorarlar
-Aranızda matematikçi var mı?
Birkaç kişi atlar.
-Al şu boş kovanları say. :D

-Aranızda inşaat mühendisi var mı?
Yine birkaç kişi atlar.
-Al şu el arabasını kum taşı. :D

vs. vs.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
hahaha bombaymış :D aranızda gazeteci va rmı?

varrr

o zaman bu gazeteleri al camları kurula :D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
troy askerde kesin yazıcı ol. Aranızda bilgisayar bilen varmı diye soracaklar ve herkez ben biliyorum diyecek. Sen ise ben biliyorum demeyeceksin ben çook çok iyi biliyorum diyeceksin. Seçmelerden önce senden önceki yazıcı ile samimiyeti kur onunda büyük faydası olur. seni komutana iyi yazıcı olur diye önerirse hiç seçmeye bile girmezsin. Ben öyle yazıcı oldum. Askerde telefon her ne kadar yasak denseden ben askerliğim boyunca kullandım ve kullandılar. Telefon da kullanırsın yakalatmadığın sürece. ;) bunlar hayal felan değil. senin yapacağın iş yazıcılık bu kadar....

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yazıcı olmak istiyorummmm printer olmak istiyorummmm :'(

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
benim dayım da yazıcı olarak yaptı. StryKer'in bahsettiği şekilde yani eski yazıcının tavsiyesiyle yazıcı yapmışlar. bir de oturmaktan sıkıldığında kendine nöbet yazıyormuş değişiklik olsun diye.:)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı tezkereler Troy... İnzibatları foruma getirip asker kaçaklarınıda toplatırsın artık... :D

asker_inzibat.jpg

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Baronum 5-6 aylığına hayatı otamatiğe al buradan makasla sonra herşeyi unut gelince devam edersin "burada baronsun orada mehmetçik "hayırlısı olsun....

ayışığı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oğlum TROY komando olmada ne olursan ol.Foça'ya düşersin umarım.Annene sabırlar diliyorum.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Abicim önce hayırlı olsun diyorum, Allah herkese hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin. Askere giden herkesten tek duyduğum söz; "hiçbirşey bilmiyorum lafını her zaman söyle" :D

Yazıcı olayım demişin ama yazıcılıkta çok zor. gecelere kadar evraklarla uğraşırsın. yat-kalk'ın belli olmaz.
Benim tanıdığım şanslı bi asistan hocam vardı, adam en kral yere düştü, paşa torunu olsa o kadar olmazdı valla. Adama askerleri eğitmesi için internet kafe gibi bi yer verdiler, 24 saat internet açık. istediği zaman çarşıya da çıkıyodu. Bugüne kadar duyup gördüğüm en kek askerliği yaptı yani o kişi. Umarım sende böyle askerlik yaparsın madem çok istedin :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
asker jargonunu öğrende git zorluk çekmezsin ajan :D

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Hayırlısı olsun hocam .. :)

Abi 5 aylık asker komondo olmazda.. ama Üj Bej nöbeti verirler dimi.. ehueuhe...

Resim çekilip albüme eklemeyi unutma.. ;)

Reaksiyon puanı
189
iyi de bi şey dicem kardeşim de askerde demişsin ama iki kardeş birden askere almıyolar diye biliyorum ama...

benim de askerlik olayı yurt dışı çalışmama bağlı kapağı atarsam eğer 3 sene sonra 28 gün yapıp çıkıcam :D

QuarreLsoMe.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu zamanda bilgiye falan bakmıyolar.Askerde ne kadar yalakaysan o kadar kralsın.

Yazıcı olmak istiyorsan, ordaki yazıcılara biraz yalakalık yapacaksın.Bütün iş ordaki usta yazıcılarda bitiyor komutan falan karışmıyor..Bende yazıcı olacaktım, bilgisayar sınavına falan soktular kazandım ama olmadı işte..Belki yalaka biri olmadığım içindir..Ne bilim.. :)

Elazığda Jandarma olarak yaptım..Yeni geldim sayılır.. :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Troy hayırlı teskereler. Ancak gittiğin yerde banladığın üye komutanın çıkarsa tuttun duvarları :)

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Benim abim komando :) İzmir/Gaziemir'de acemi birliğini yaptı ulaştırma komando olarak.
Dağıtımda Şırnak/Silopi'ye çıktı ordanda Silopinin Hisar diye bi yerin dağına çıkarmışlar,
Geçen konuştuk falan önüm cudi arkam gabar diyo, karışıkmış orlar yine annemlere haberleri fazla izletme diyo, özledim valla abimi :)
Bide işin garip tarafı dağın tepesinde internet var, olması bile mucize bence arada giriyo konuşuyoruz falan 3 dakkada bi kopuyo ama olsun :D

EremsaLsiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdura düşersin umarım, orda 44 kişilik internet cafe var piyade alayının içinde, ben orda görevli olarak yapmıştım askerliğimi :) İçtimaya msnden katılıyordum diyeyim sana, bir fikir verir sanırım :) Hayırlısı olsun...

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayılrı olsun... Güle Güle Git ve Güle Güle Gel.

Interneti artık kesin bulursun'da yazıcı olursan işin zor. Onun izni, bunun teskeresi şunun cezası uğraş dur... Sen bilgisayardan anladığını kimseye söyleme koguşcu ol iki yatak düzelt yat akşama kadar. En güzeli o. Tabi olabilirsen. Ben çok çektim bilgisayar bilgimden.

Benim dönemimde bizim oradan modemle bile internete çıkmak yasaktı.
Dur bir anımı anlatayım bir gün (çok severim askerlik anılarını) bizim kampta(kamp derken astsubay tatil kampı) org çalacak arkadaş uydurmuş ben bu işlerden anlarım diye org çalmayı falan bildiği yok :) işlerden yırtmak için anlarım demiş sonra komutanlar hadi çal bakalım bişiler deyince bu org işinden biraz uzaktan anlıyor melodileri bulmam gerek falan diye yemiş bizim komutanları internetten az çok anlıyor diye benimde adımı vermiş birlikte hafta ortasında çarşıya çıkardılar bizi e niye gidip internetten org'un çalacağı .mid(yanlış hatırlamıyorsam bu formattı) dosyaları bulalım diye. :) göbeğimiz çatladı bulacağız diye ama 100 -150 tene şarkı bulduk slow oyun havası falan filan. Adam bu 150 .mid dosyası ile bir eğlendirdi insanları gören bunu usta santör piyanist sanıyor bir güzel parmak oynatıyor orgun başında.. :) Ama rahatta etti valla uyanık çocukmuş(oda ben gibi Ankaralıydı :) )

Neyse bitmez asker anıları şimdi. (acaba forumda böyle bir başlıkmı açılsa asker anılarımız diye, nasıl olur acaba.)

Sana şimdiden hayırlı teskereler.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum Troy. Sağ salim gidip sağ salim dönersin inşallah.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hayırlı teskereler.
inş. pesinin şutladı üyelerin oraya düşmessin.. düşersen onlarında dertlerini dinle :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
:surprised: Troy askere mi gidiyor?

Şimdiden, hayırlı teskereler.

Bu da gelir bu da geçer. :D

Şanlıurfaya çıkarsa haberim olsun. Seni çok merhametli bir komutanın eline teslim edeceğim. :devil:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
:surprised: Troy askere mi gidiyor?

Şimdiden, hayırlı teskereler.

Bu da gelir bu da geçer. :D

Şanlıurfaya çıkarsa haberim olsun. Seni çok merhametli bir komutanın eline teslim edeceğim. :devil:
tahmin ettigim kişi izmirden mi gitti oraya

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
sağ selamet bitirmen temennisiyle... hakkında hayırlısı olur inş..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
İzmir foça'ya düşmesinde :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı Tezkereler Adminim. Allah'ın izniyle hayırlısıyla döneceksin inşallah.