vacip42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Hayırlısıyla git,gel inş.
şok yaşadım inşallah sağsalim gider sağsalim dönersin
ah anam anam anaaaammm dileeyy dileey dileeeyy:stuart:napalım katlanıcaz
ama 15 ay da geçmek bilir mi![]()
seçil sen naptın ya?
duyan da adam öldürdüm sanacakne 15 ayından bahsediyosun.
askerlik şubesindeki amca bana "sen 6 ay yaparsın, izin de kullanmazsan 5 ay sonra çıkarsın" dedi.
karıştırma sen fazla
:twisted:
hahahaaffedin beni
![]()
bu arada iyi dileklerini paylaşan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler.
askerde nereye düştüğümüz ne zaman belli oluyor?
hahahaaffedin beni
![]()
bu arada iyi dileklerini paylaşan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler.
askerde nereye düştüğümüz ne zaman belli oluyor?
ayın 1-3'ü dediğin zaman Kasım'ın 1-3'ü mü?
DUYURU NO : 18
TARİH : 24 HAZİRAN 2008
323’ÜNCÜ DÖNEM OLARAK, AĞUSTOS 2008 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE TABİ YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARININ TEST VE MÜLAKATLARI, 01-25 AĞUSTOS 2008 (DAHİL) TARİHLERİ ARASINDA 25 GÜN SÜREYLE DEVAM EDECEKTİR.
BU DÖNEMDE SEVKE TABİ OLAN YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARI, 01 TEMMUZ 2008 İLE 31 TEMMUZ 2008 TARİHLERİ ARASINDA BULUNDUKLARI YERE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNDEN SEVK EVRAKINI ALACAKLARDIR.
BU YASAL SÜRE İÇERİSİNDE ASKERLİK ŞUBESİNDEN SEVK EVRAKINI ALMAYANLAR İLE SEVK EVRAKINI ALDIKLARI HALDE, 03 AĞUSTOS 2008 (DAHİL) GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR TEST VE MÜLAKATA KATILMAYANLAR BAKAYA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKLARDIR.
31 TEMMUZ 2008 TARİHİNE KADAR SEVK EVRAKINI ALMAYANLAR İLE SEVK EVRAKINI ALDIKLARI HALDE, 03 AĞUSTOS 2008 (DAHİL) GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR TEST VE MÜLAKATA KATILMAYANLARIN SEVKİ İÇİN, BU DÖNEMDEKİ TEST VE MÜLAKAT FAALİYETLERİ; 04-25 AĞUSTOS 2008 (DAHİL) TARİHLERİ ARASINDA, MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI (MAMAK/ANKARA)’NDA DEVAM EDECEKTİR. BU DURUMDAKİ YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARI, SÖZ KONUSU TARİHLERDE BULUNDUKLARI YERDEKİ ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMELERİ HALİNDE SEVK EVRAKINI ALABİLECEKLERDİR. BUNA RAĞMEN, BELİRTİLEN TARİHLER ARASINDA SEVK EVRAKINI ALARAK TEST VE MÜLAKATA KATILMAYANLAR HAKKINDA İSE, İKİNCİ KEZ BAKAYA İŞLEMİ YAPILACAKTIR.
1632 SAYILI ASKERÎ CEZA KANUNUNUN 63’ÜNCÜ MADDESİNDE, BAKAYALARIN HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMALARI ÖNGÖRÜLDÜĞÜNDEN, SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA UĞRAMAMALARI İÇİN, ÖNCELİKLE YUKARIDA BELİRTİLEN YASAL SÜRE İÇERİSİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNDEN SEVK BELGELERİNİ ALMALARI, MAZERETİ OLANLARIN İSE MAZERETİNİN BİTİMİNDE ASKERLİK ŞUBELERİNE BAŞVURUDA BULUNMALARI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.
SEVKE TABİ YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARININ, KONUYLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEMELERİ HALİNDE, MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı İNTERNET ADRESİNİN ANA SAYFASINDA BULUNAN TEBLİĞ NİTELİĞİNDEKİ TRT DUYURUSU METNİNİ İNCELEMELERİ GEREKMEKTEDİR.
KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.
kaynak: http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/duyuru.doc
red-bird gidene de zor aslında yapılcak fazla bişey yok.. alıştığın ortamdan rahatından uykundan sevdiklerinden... geride kalan o kadar çok şey varken gitmek zor..asker yolu beklemek çok ama çok zor bilirim... 15 ay hele :sorry2:
Şimdiden hayırlı teskereler poşetpoşetin anlamını öğrenirsin askerde
Bu arada 30 kasımda gitmezsin askere 12 Aralık gibi gidersin. 1 Aralıkta sınav olması lazım. Ben 12 aralıkta gitmiştim. 3 sene olmuş ne çabuk geçmiş
Bu arada günde 2 saat internet için fazla heveslenme tabi yazıcı falan olursan ki hiç tavsiye etmem o zaman 10 saatte internet olur tabi yazacan yazılardan vakit kalırsa.
Neyse kardeşim Allah'ın izniyle sağ salim gelirsin.