Önce Trendyol ile iletişime geç, onlar seni yönlendirecek.Arkadaşlar trendyoldan ekran kartı alıcam ama aynı ekran kartının 2 modeli var ve model seçme belirtilmemiş ben ürünü almadan satıcıya belirtip almak istiyorum nasil yaparım yardım ediin
Geçtim ama canlı destek diye girdim trendyol asistan çıktı o da hicbiseyi cevaplamiyor tel aradım ondada ayni seye yonlendirdiÖnce Trendyol ile iletişime geç, onlar seni yönlendirecek.
Benim ürünümde de değişim yapmamıştı satıcı, ulaşmak için satıcıya Trendyolu aradım bağrış çağrış en sonunda numarasını almıştım satıcının sende öyle deneyebilirsin. Ürünün linkini atarsan yardımcı olmaya çalışırım.Geçtim ama canlı destek diye girdim trendyol asistan çıktı o da hicbiseyi cevaplamiyor tel aradım ondada ayni seye yonlendirdi
Benim ürünümde de değişim yapmamıştı satıcı, ulaşmak için satıcıya Trendyolu aradım bağrış çağrış en sonunda numarasını almıştım satıcının sende öyle deneyebilirsin. Ürünün linkini atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Müşteri hizmetlerini ara oradan talep ilet. Asistana müşteri hizmetleri yazınca da gerçek temsilciye bağlanıyordu sanırım.Geçtim ama canlı destek diye girdim trendyol asistan çıktı o da hicbiseyi cevaplamiyor tel aradım ondada ayni seye yonlendirdi